مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان با تاکید بر این که پدافند غیرعامل مجموعه ای از اقدامات است، گفت: وقتی اثر تهدید و آسیب پذیری کم شود افزایش بازدارندگی اتفاق خواهد افتاد و کاهش آسیب پدیری زمانی رخ می دهد که دارایی ها و تهدید دارایی را بشناسیم.
پیمان سلاجقه ادامه داد: برای جلوگیری از هرگونه آسیب پذیری در تأمین نان بعنوان غذای غالب ، بایستی از هم اکنون پیش بینی های لازم را انجام دهیم .
وی متذکر شد: در دنیای امروز برای داشتن حرفه و شغل پایدار نیاز به رعایت یکسری موضوعات می باشد .
سلاجقه گفت : با توجه به اینکه سوخت نانوایی ها در حال حاضر صرفاً گاز می باشد و تهدیداتی نیز برای آن وجود دارد، نیاز است بخشی از نانوایی های شهر کرمان به سیستم پخت دوگانه سوز تجهیز شوند که هم حرفه نانوایی پایدار و هم نان مردم در زمان بحران تأمین گردد.
مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان افزود: همانگونه که بیشتر مراکز حساس دولتی و همچنین بیمارستان ها پیش بینی های لازم را جهت راه اندازی برق اضطراری در زمان بروز مشکل نموده اند ، لازم است با برنامه ریزی مناسب جهت دوگانه سوز نمودن نانوایی ها ، هرگونه بحران احتمالی را در هنگام بروز شرایط سخت ، بصورت بهینه مدیریت نماییم.