در ادامه جلسه، مهندس یوسفی نیا به افزایش حملات فیشینگ و صفحات جعلی اینترنتی که بدنبال کلاهبرداری مالی از افراد کم تجربه در فضای مجازی می باشند اشاره و افزودند که مجرمان سایبری با ایجاد صفحات درگاه بانکی تقلبی در پی سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران می باشند. ایشان توصیه کردند که افراد در موقع خرید اینترنتی از فروشگاههای معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی باشند خرید کنند و اطمینان حاصل کنند که درگاه بانکی مورد استفاده حتما متعلق به سامانه پرداخت الکترونیکی شاپرک باشد و آدرس آن با https شروع شده باشد.
مشاور مدیر کل پدافند غیرعامل بر لزوم مراقبت و هوشیاری در استفاده از مودمهای بی سیم خانگی و وای فای گوشیهای هوشمند تاکید و نسبت به سرقت حجم اینترنت و نفوذ به گوشیهای هوشمند از طریق وای فای و در نتیجه سرقت اطلاعات شخصی افراد هشدار دادند و توصیه کردند که مودم بیسیم و وای فای گوشی هوشمند خود را در مواقع غیر ضروری خاموش کنید.
ایشان در مورد افزایش گروه ها و کانالهای با محتوای مستهجن و غیراخلاقی در شبکه های اجتماعی بخصوص تلگرام هشدار و بر لزوم مراقبت والدین در استفاده کودکان از این شبکه ها تاکید کرد.
یوسفی نیا از حافظه های فلش بعنوان یکی از راه
های انتقال بدافزارها یاد و بر لزوم وسواس و مراقبت بیشتر در استفاده آنها بویژه
در محیطهای اداری و سازمانی تاکید و پیشنهاد کردند که در ادارات و سازمانها از
سرورها و سرویسهای فایلی مانند ftp برای اشتراک
فایلها استفاده شود.
در پایان صحبتهای مشاور سایبری مدیر کل پدافند غیرعامل، پیشنهادهایی از قبیل طراحی روترهای بومی، استفاده از تکنولوژی محاسبات ابری برای سامانه های ادارات و سازمانها و پایش سایتهای استانی برای بهبود پدافند سایبری استان ارائه شد.