به گزارش پایداری ملی، دانشمندان استرالیایی مدعی شدند که شیر مادر نوعی جانور کیسهدار میتواند به مبارزه جهانی علیه ویروسهایی که در برابر آنتیبیوتیکها مقاوم شدهاند کمک کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، شیر مادر این جانوران کیسهدار به عنوان «شیر شیطان»(Devils' milk) شناخته میشود.
به گفته این دانشمندان، برخی باکتریها در حال حاضر وجود دارند که نسبت به آنتیبیوتیکها و داروهای فعلی موجود مقاوم شدهاند و میتوانند تا سال 2050، دهها میلیون نفر را در ساسر جهان به کام مرگ بکشانند.
دانشمندان دانشگاه سیدنی استرالیا مدعی هستند که در شیر این جانور کیسهدار نوعی «پپتید»(peptide) یا «گوارَک»- پلیمرهایی متشکل از چند اسید آمینه- وجود دارد که میتوانند به راحتی باکتریهای بسیار مقاوم را نیز از بین ببرند.
«شیطان تاسمانی»(Sarcophilus harrisii) پستانداری کیسهدار است که در جنگلهای تاسمانی زندگی میکند.
در گذشته این جانور در سراسر خاک استرالیا و تاسمانی یافت میشد اما با ورود انسانها نسل آن در استرالیا منقرض شد و واپسین نمونههای این جانور در نزدیک 500 سال پیش از میان رفتند و تاسمانی، که جزیرهای بسیار کوچکتر از استرالیا واقع در جنوب شرقی آن است، تنها منطقهای شد که آنها در آن به بقا ادامه دادند.
شیطان تاسمانی با بدنی به اندازه یک سگ کوچک و وزنی کمتر از 10 کیلوگرم بزرگترین کیسهدار گوشتخوار در جهان بهشمار میرود که تا 90 سانتیمتر رشد میکند.
بدن این پستاندار پشمی به رنگ سیاه و با خطی سفید در جلوی سینه و پایین سر دارد و آنها سبیلهای بلندی دارند که از آن برای یافتن طعمه در شب بهره میگیرند.
شیطانها توانایی تولید صداهای گوناگون و بلند و جیغهای ترسناک را دارند که از آن بهعنوان نوعی وسیله رفع تهدید و یا راهی برای برقراری ارتباط بهره میگیرند.
فشاری که فک این حیوان میتواند وارد کند بیش از یک تُن است که از آن برای خُردکردن استخوانهای طعمههایشان ستفاده میکند.
چهره و صدای ترسناک «شیطان تاسمانی» در هنگام درگیری باعث شد که مهاجران اروپایی به آن نام «شیطان» دهند.