۰۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۲۳۳۲
یکی از بزرگترین حملات سایبری تاریخ باعث کند شدن سرعت اینترنت در جهان شده است.
به نقل از رویترز، این حملات سایبری یک سازمان مسئول فیلتر کردن محتواهای "اسپم" را هدف قرار داده است و به اعتقاد متخصصان اختلالات ناشی از آن تشدید خواهد شد.

استیو لینفورد، مدیر عامل شرکت Spamhouse در این خصوص گفت که شرکتش از یک هفته پیش به این سو مورد حملات سایبری شدید قرار گرفته است.

این حملات از نوع DDoS بوده است و شرکت کسپراسکی در اطلاعیه‌ای در این خصوص عنوان کرده است: بر اساس اطلاعات به دست آمده شدت این حملات 300 گیگابایت در ثانیه بوده است و ما می‌توانیم تایید کنیم که این حملات یکی از بزرگترین حملات از نوع DDos تا کنون بوده است.

این شرکت در همین حال افزوده است که با تداوم این حملات اختلالات بیشتری به وجود خواهد آمد.

شبکه خبری بی‌بی‌سی نیز در گزارشی در این خصوص نوشته است: نیروهای پلیس سایبری پنج کشور مختلف مشغول بررسی این حملات هستند.

بر این اساس، اختلافی میان یک گروه مبارزه با هرزنامه (اسپم) با یک شرکت ارائه خدمات میزبانی وبسایت‌ها (هاستینگ) به حملاتی منجر شده که بخش‌های دیگر اینترنت را هم تحت تاثیر قرار داده و بیم این وجود دارد که بانک‌ها و سرویس‌های ایمیل هم از آن متاثر شوند.

گروه اسپم‌هاوس، یک سازمان غیرانتفاعی مبارزه با اسپم، اخیرا سرورهای شرکت هلندی سایبربونکر را به لیست سیاه خود افزوده بود. این عمل اعتراض سایبربونکر را برانگیخت. کسی که خود را سخنگوی این شرکت معرفی کرده، در بیانیه‌ای گفته اسپم‌هاوس از موقعیت خود سوءاستفاده می‌کند و نباید گذاشت این شرکت تصمیم بگیرد چه چیزی در اینترنت منتشر بشود و چه چیزی نشود.

اسپم‌هاوس مدعی است که سایبربونکر پس از بسته شدن سرورهایش با همکاری "باندهای خلاف‌کاران" اروپای شرقی و روسیه دست به حملات اخیر زده‌اند.

استیو لینفورد، رییس اسپم‌هاوس گفت که حجم این حملات بی‌سابقه بوده است و مهاجمان به هر بخشی از زیرساخت‌های اینترنت که فکر کنند می‌توانند آن را از کار بیندازند، حمله می‌کنند.

در حملات اخیر از شیوه حمله توزیع‌شده محروم‌سازی از سرویس استفاده کرده‌اند. در این روش حمله‌کنندگان با تعداد زیادی کامپیوتر و شبکه‌هایی که در اختیار دارند یک سرور را هدف می‌گیرند و با ارسال درخواست‌های جعلی انبوه، آن سرورها را از کار می‌اندازند.

او می‌گوید: قدرت حملات به اندازه‌ای بوده که می‌توانسته زیرساخت‌های اینترنتی یک دولت را از کار بیندازد.

پروفسور آلن وودوارد، استاد امنیت اینترنت در دانشگاه ساری انگلستان در این خصوص می‌گوید که ابعاد حملات به اندازه‌ای است که خدمات اینترنتی را در مقیاس جهانی تحت تاثیر قرار داده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر