۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۲۳۰۳۲
تقابل سایبری ایران واقعیت ندارد
ادعای تقابل سایبری با ایران موضوعی است که صرفا در اسناد امنیت ملی آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارد و عاری از واقعیت است. این در حالی است که عربستان در ماه های اخیر به صورت رسمی اقدام به حمله سایبری به پایگاه های اطلاع رسانی ایران نمود.
 به گزارش پایداریملی، پایگاه خبری رای الیوم لندن از همکاری ریاض و تل آویو برای مقابله با توان سایبری ایران خبر داده است. این نوع اخبار نشانگر آن است که سعودی به دنبال بهانه‌های جدید برای توسعه همکاری با صهیونیست‌ها است و از بهانه هایی از جمله ایران هراسی برای مشروعیت بخشی به اقدامات خود بهره می برد.

به گزارش پایداری ملی،رویکرد امنیتی سعودی ها به اسرائیل نیز طرحی آمریکایی است که بر اساس طرح ایجاد چتر امنیتی در سال 2009 از سوی کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا مطرح شد که شامل صهیونیست‌ها، شورای همکاری خلیج فارس و ترکیه می‌شود.



ادعای تقابل سایبری با ایران نیز موضوعی است که صرفا در اسناد امنیت ملی آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارد و عاری از واقعیت است. این در حالی است که عربستان در ماه های اخیر به صورت رسمی اقدام به حمله سایبری به پایگاه های اطلاع رسانی ایران نمود.

یک مقام پیشین دولت آمریکا گفت: ایالات متحده معتقد است که هکرهای ایرانی به تارنمای شرکت‌های نفتی و گازی کشورهای خلیج‌فارس حمله کرده‌اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌گوید که احتمالا این حملات به تلافی تحریم‌های شدیدی است که غرب علیه ایران اعمال کرده است. بنابر گزارش صدای آمریکا در ۲۲ مهر، این مقام پیشین دولت آمریکا که خواسته نامش فاش نشود، قبل از سخنرانی لئون پانتا وزیر دفاع آمریکا،‌ با آسوشیتدپرس گفت‌و‌گو کرده است.



تابستان امسال تارنماهای شرکت نفتی دولتی آرامکو عربستان سعودی و شرکت قطری تولید گاز طبیعی با نام راس گاز، با استفاده از ویروسی به نام شامون هک شدند. شامون، اطلاعات کامپیوتری را با دستکاری در فایل داده‌ها پاک می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر