۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳
کد خبر: ۲۲۵۹۷
یک دادگاه تجدیدنظر فدرال در آمریکا روز گذشته اعلام کرد دولت ایالات متحده نمی تواند مایکروسافت و دیگر شرکت های فناوری را مجبور به افشا و تسلیم اطلاعات ایمیل های مشتریان خارجی این شرکت در سرورهای خارج از آمریکا کند.
به نقل از رویترز، تصمیم این دادگاه در منهاتان آمریکا پیروزی بزرگی برای مدافعان حریم شخصی و شرکت های فناوری است که نگران کاهش مشتریان خدمات کلود و دیگر خدمات مشابه در سراسر جهان بودند.

در سه سال اخیر و پس از افشاگری های ادوارد اسنودن در مورد جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از داده‌های خصوصی کاربران و مشتریان شرکت هایی همچون مایکروسافت، فیس بوک، گوگل، اپل، یاهو و غیره اعتماد به این شرکت ها به شدت کاهش یافته و این امر باعث ضرر و زیان اقتصادی برای آنها شده است.

به همین علت شرکت های یاد شده در تلاش برای بازگرداندن اعتماد از دست رفته هستند و حکم جدید دادگاه پیروزی قابل توجهی محسوب می شود. بر همین اساس تمامی ارتباطات صورت گرفته میان کاربرانی در خارج از آمریکا با استفاده از خدمات شرکت های آمریکایی بر روی سرورهایی در خارج از این کشور خارج از حیطه دسترسی دولت این کشور و خارج از شمول قانون Communications Act مصوب سال 1986 باقی خواهد ماند.

در این حکم مجددا بر حفظ حریم شخصی کاربران اینترنت هم تاکید شده است. مایکروسافت امیدوار است با صدور این حکم اطلاعات ایمیل های کاربران که در سرورهای این شرکت در دوبلین ایرلند و دیگر نقاط دنیا ذخیره شده محفوظ باقی بماند. صدور چنین حکمی بر ضد دولت آمریکا و به نفع شرکت های فناوری این کشور در طول تاریخ بی سابقه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر