۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۲۲۵۰۴
چه بسا عربستانی‌ها خود خوب بدانند که منافقین در ایران جایگاهی ندارند و این اسب مرده فقط هزینه روی دست آنها می‌گذارد اما می‌خواهند این پیام را به تهران بدهند که برای دشمنی با جمهوری اسلامی ایران از هیچ چیز فروگذار نمی‌کنند، حتی از اسب مرده‌ای چون منافقین.
حضور ترکی فیصل، رئیس سابق سازمان امنیت عربستان سعودی و یکی از چهره های تاثیرگذار در سیاست خارجی و امنیتی عربستان در نشست منافقین (مجاهدین خلق) در پاریس که برای نخستین بار صورت می گیرد، حکایت از آن دارد که عربستانی ها شمشیر از رو بسته اند و به طور غیر مستقیم به ایران اعلام جنگ داده اند.
 
بر کسی مخفی نیست کسانی که در نشست های منافقین شرکت می کنند همگی پول می گیرند تا در آن جا علیه جمهوری اسلامی ایران حرف بزنند.
 
برگزاری نشستی برای جریان مرده ای که هیچ جایگاهی در هیچ زمینه ای در ایران ندارد و برای ایرانی ها هم ردیف حزب بعث صدام حسین محسوب می شود و خیانت آن در حق ملت ایران در سال های جنگ تحمیلی و پس از آن در دوره های مختلف تاریخی ایران بر کسی پوشیده نیست، با آن آب و رنگ و زرق و برق نشان از حمایت مالی گسترده جریان های خارجی و عربی از این جریان برای رسیدن به اهداف شوم دارد. جریانی که به نظر می رسد عربستان سعودی یکی از حامیان مالی و امنیتی آن باشد.
 
اظهارات تملق آمیز ترکی فیصل در مدح رهبر منافقین و همچنین اظهارات او علیه ایران که به صراحت گفت خواهان سرنگون جمهوری اسلامی ایران است نشان می دهد که عربستانی ها هم به ایران اعلام جنگ داده اند هم در حال طراحی توطئه تازه ای علیه کشورمان هستند. توطئه ای که به نظر می رسد منافقین قرار است پیاده نظام آن باشند.
 
عربستانی ها برای پیشبرد این توطئه همه توانایی خود را به کار گرفته اند، از یک سو دیگر چهره های بارز عربی را برای شرکت در این نشست ترغیب کرده اند که در میان آنها سید احمد غزالی، نخست وزیر پیشین الجزایر، صالح الغالب، وزیر اسبق اطلاعات اردن، محمد العرابی، وزیر خارجه پیشین مصر و اعظم الاحمد، یکی از اعضای جنبش فتح فلسطین به چشم می خورند تا بگویند در پیشبرد توطئه شان از حمایت های عربی برخورداند.
 
از سوی دیگر چهره های غربی را برای شرکت در این گردهمایی ترغیب کرده اند که از جمله می توان به برنار کوشنر، وزیر امور خارجه اسبق فرانسه، که از قدیم از دشمنان جمهوری اسلامی ایران بوده، خوزه لوئیز ساپاترو، نخست وزیر پیشین اسپانیا، نوت گینگریچ، سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا و یکی از نامزدهای احتمالی معاونت دونالد ترامپ، نامزد تندروی جمهوریخواهان امریکا، جان بولتون، نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل و رودی جولیانی، شهردار اسبق نیویورک اشاره کرد، تا بگویند غربی ها نیز با آنها در این راه همراه هستند. البته این مقامات غربی در سال های گذشته نیز در گردهمایی های منافقین شرکت می کردند و فهرست پول هایی که آنها برای شرکت در نشست منافقین دریافت کرده اند نیز بارها منتشر شده است. ظاهرا انگیزه های مالی بر تمامی انگیزه های دیگر آنها برای شرکت در چنین نشست هایی می چربد.
 
نشست منافقین در حالی در پاریس برگزار شد که هم زمان با آن رئیس پلیس دبی، ضاحی خلفان نیز به بیان اظهارات ضد ایرانی پرداخت و با حمایت از گروهک منافقین و مریم رجوی، رهبر آن اقدام به بازتوئیت اظهارات او کرد.
 
نشست منافقین با پوشش خبری گسترده شبکه های عربی العربیه و الحدث که هر دو زیر نظر عربستان سعودی هستند و شبکه اسکای نیوز عربی که از امارات متحده عربی پخش می شود نیز همراه شد.   
 
منافقین که همچنان از همکاران حزب منحله بعث در عراق هستند بر اساس اسنادی که عراقی ها منتشر کرده اند در جنایات داعش که حزب بعث از شاکله های اصلی شکل گیری آن است نیز دست دارند. از این رو می توان گفت منافقین هم هم ردیف حزب بعث هستند و هم هم ردیف داعش و در صورتی که فرصتی بیابند همان جنایت ها را تکرار می کنند. کما این که در عراق با هم دستی با داعش و حزب بعث در حال ارتکاب جنایت های مختلف هستند.
 
همراهی بی سابقه عربستان سعودی با منافقین نشان می دهد که آنها برای دشمنی با ایران به سراغ اسب مرده رفته اند. چه بسا عربستانی ها خود خوب بدانند که منافقین در ایران جایگاهی ندارند و این اسب مرده فقط هزینه روی دست آنها می گذارد اما می خواهند این پیام را به تهران بدهند که برای دشمنی با جمهوری اسلامی ایران از هیچ چیز فروگذار نمی کنند، حتی از اسب مرده ای چون منافقین. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر