مرادی افزود: برای پیشبرد بهتر پدافند غیرعامل باید آن را علمی کرده و از نخبگان علمی استفاده کنیم و در این زمینه هم تاکنون 60 طرح پژوهشی به دانشگاه اعلام کردهایم.
وی یادآور شد: گیلان با مطرح کردن ایده برتر پدافند غیرعامل در بین 31 استان رتبه نخست را کسب کرده و دانشگاه گیلان هم بهعنوان قطب پژوهشی در حوزه پدافند غیرعامل پذیرفته شده است.
وی با اشاره به مسئولیت فرمانداران بهعنوان رئیس شورای پدافند غیرعامل شهرستانها اظهار داشت: با همکاری آنها برای هر شهرستان فضای مجازی تعریف شده و در آن فضا به تمام موضوعات شهرستان بهصورت یکپارچه برای رسیدن به نتیجه مطلوب پرداخته میشود.
مدیرکل پدافند غیرعامل گیلان تهدیدهای زیست محیطی را مهمترین تهدید پدافند غیرعامل دانست و گفت: آفت مگس زیتون که به باغات این محصول بهعنوان قطب اصلی و بازار بزرگ زیتون آسیب وارد میکند با میوههای آلوده از مرزهای کشور وارد شده و در قرارگاه زیست محیطی پدافند غیرعامل بهعنوان اولویت قرار گرفته است.
فرماندار رودبار هم در این نشست اظهار داشت: رویکرد جدید پدافند غیرعامل فنی و حرفهای است و نگاهها به واژه پدافند غیرعامل به میدان عمل برده شده است.
سید محمد احمدی با اشاره به زلزله 31 خرداد سال 69 افزود: در آن حادثه تلخ همه تأسیسات زیربنایی و روبنایی از بین رفت اما با کار جهادی و بسیجی شهرستان رودبار دوباره احیا شد.