وی به بیان عملکرد پدافند غیرعامل همدان در سال گذشته پرداخت و گفت: 180 هزار نفر ساعت دوره آموزشی در سال گذشته برگزار و برای هشت هزار و 105 نفر گواهی ایمنی صادر شد.
حسینی، افزود: 118 رزمایش در سال گذشته برگزار شده که آموزش و پرورش با 31 و شهرداریهای استان با 29 رزمایش بیشترین سهم را در این خصوص دارند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور انجمن علمی پدافند غیرعامل با حضور دبیر انجمن علمی ایران در همدان راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: دبیران پدافند غیرعامل در 9 فرمانداری، 29 شهرداری و 114 دستگاه اجرایی مشخص شدند و کمیته های این دستگاهها نیز فعال شده است.
حسینی افزود: نخستین کنگره ملی نقش و واکاوی قوانین و مقررات در حوزه پدافند غیرعامل سال گذشته با محوریت نقش قوانین پدافند غیرعامل در امکان سنجی طرحهای احداثی یا توسعه صنعتی و با رویکرد کاهش مخاطرات زیست محیطی برگزار شد.
وی نقش پدافند غیرعامل در استفاده از مناطق حاشیه نشین شهری برای توسعه و پایداری شهر را از دیگر محورهای این کنگره ملی عنوان کرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان تاکید کرد: در اجلاس ملی صنعت ساختمان با رویکرد پدافند غیر عامل که با حضور 38 وزارتخانه، سازمان، دانشگاه و نهاد برگزار شد مقاله این استان بعنوان مقاله برتر در کشور شناخته شد.
حسینی راه اندازی اتاق فکر و اندیشکده پدافند غیرعامل، تدوین شناسنامه گره ترافیکی در 29 شهر استان، تهیه شناسنامه نقاط حادثه خیز استان و تدوین کتاب با عنوان آشنایی با پدافند غیرعامل را از دیگر اقدامهای صورت گرفته در سال گذشته ذکر کرد.
وی افزود: بانک اطلاعاتی دقیقی از یک هزار و 855 نانوایی استان تهیه شده تا اقدمهای لازم در زمان بروز تهدید و آسیب ها و دوسوخته کردن آنها صورت پذیرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان گفت: طبق نظر سنجی که توسط اموزش و پرورش اوایل سال گذشته انجام شد 87 درصد مردم شناختی از پدافند غیرعامل نداشتند.
حسینی افزود: پس از انجام یکسری فعالیتهای پژوهشی و اطلاع رسانی یک نظرسنجی از 401 شهروند همدانی صورت گرفت 73 درصد از فعالیت پدافند غیرعامل مطلع بودند.
وی یادآور شد: طبق این نظرسنجی 43 درصد وظایف مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را یکسان دانستند در حالیکه پدافند غیرعامل تسهیل کننده و مکمل مدیریت بحران است.