عیسی دارایی در تشریح اقدامات انجام شده برای حادثه سیلاب اخیر خوزستان گفت: سیل ایجاد شد در طول قرن اخیر بیسابقه بوده و آب بسیار زیادی وارد سد دز شد که تدبیر مدیریت این سد و عملکرد کارکنان آن در این سیل قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: متاسفانه این سیل خساراتی را به بخشهای کشاورزی و تاسیسات شهری وارد آورده اما مهمترین آسیبهای این سیل به منازل و مکانهایی وارد آمده که در حریم رودخانهها ساخته شده و این ساخت و سازهای غیر تدبیرانه آسیب رسان شده است.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این ساخت و سازها در حریم رودخانهها و مسیر سیلاب بسیار خطا بوده و سازمان بازرسی باید ورود پیدا کند که این ساختمانها با چه مجوزی اقدام به ساخت کردهاند و چرا برخی در لبه آب این اقدامات را انجام دادهاند که حالا دچار مشکل شوند.
دارایی همچنین با بیان اینکه در این حادثه سد کرخه پذیرش آب لازم را داشته و بیشتر سیلابها از لرستان وارد خوزستان شده است، گفت: اگر در این حادثه عظیم سد کرخه، لارود و دز وجود نداشت شاهد فاجعه بسیار بزرگی در سطح استان خوزستان بودیم که خوشبختانه این حادثه به لطف الهی و عملکرد مناسب برخی مسئولان و همکاری مردم مهار شد و شاهد خسارتهای جبران ناشدنی نبودیم.
وی به عملکرد دستگاههای امداد رسان، هلال احمر و مدیریت بحران نیز اشاره کرد و افزود: واحدهای امدادرسان و کمک رسان ضعیف عمل کردند و حتی در اندیمشک هلال احمر تا 48 ساعت اولیه ورود نیافت؛ هلال احمر خوزستان و مدیریت بحران در این حادثه نمره قبولی نخواهند گرفت و کمبود تجهیزات این دستگاههای امدادی در این حادثه مشهود بود.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسئولان ذیربط باید به فکر رفع کمبودها و تجهیز امکانات هلال احمر بپردازند؛مسئولان بحران استان هم فعالیت چشمگیری نداشتند و عملکرد آنها قابل قبول نبود اما اطلاع رسانی به مردم در این حادثه مناسب انجام گرفت.
دارایی خاطر نشان کرد: برای هلال احمر که کار سنگینی را در بحرانها به دوش دارد باید از افراد باتجربه استفاده کرد و برنامهریزی و تجهیزات دقیق مورد لحاظ قرار گیرد؛ همه مسئولان باید در فکر تجهیز و تقویت هلال احمر کشور باشند.