دبیر کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل سایبری استان سمنان توجه به بحرانهای IT، اتفاقات فضای سایبری و نیز برگزاری رزمایش سایبری توسط نهادها و سازمانها را ضرورتی انکارناپذیر در حوزه پدافند غیرعامل سایبری برشمرد و گفت: پرداختن به به پدافند غیرعامل سایبری به مثابه پیشگیری از بسیاری از بحرانهای بالقوه است.
علی دستفان در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل سایبری که به میزبانی شرکت آب منطقهای سمنان برگزار گردید به تشریح اقدامات انجام شده در این حوزه پرداخت و خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی، پیگیری راهاندازی مرکز آپای دانشگاه سمنان و ... از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه است .
وی از پیشبینی و پیشگیری، آمادگی ،مقابله و نیز بازسازی و بازتوانی بعنوان مراحل چهارگانه مدیریت بحران در پدافند غیرعامل سایبری یادکرد و اظهار داشت: تشخیص بهموقع ، گزارش صحیح از رویداد و نیز واکنش کوتاه مدت از جمله عناصر مهم در مقابله با حملات سایبری در پدافند غیرعامل بهشمار میرود که بایستی همواره مدنظر باشد.
دبیر کارگروه پدافندغیر عامل سایبری استان در ادامه خواستار تهیه نشریه الکترونیکی و کاربردی در خصوص اطلاعات و مسایل و مشکلات دستگاهها و نهادهای اجرایی در سطح استان شد و اظهار امیدواری کرد: تحقق این مهم گامی موثر در جهت پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل سایبری در استان سمنان خواهد بود .
در ابتدای این جلسه مهندس احسانی ریییس اداره حراست شرکت آب منطقه ای سمنان خواستار توجه به اهمیت این موضوع از طریق نهادینه کردن جایگاه پدافند غیر عامل سایبری به عنوان طرحی مهم در سطح استان شد و افزود: باید پدافند غیرعامل بهعنوان یک طرح متمرکز تعریف و برای آن اعتبارات لازم در نظرگرفته شود تا دستگاهها بتوانند به تکالیف قانونی خود در این حوزه عمل کنند.
وی بر پشتیبانی و حمایت از برنامههای مرتبط با پدافند غیرعامل تاکید کرد و یادآور شد: لازمه تحقق این مهم برقراری تعامل جدی بین دستگاههای اجرایی در سطح استان است .