وی افزود: نظارت و ارزیابی عملکرد از اموری است که سلامت و پویایی هر دستگاهی در گرو آن است.
معاون رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: ستاد قوه قضائیه دائما در حال برنامهریزی و تصمیمگیری است و یک سیستم برای اثربخشی تصمیمات مرکز باید وجود داشته باشد.
ذوالقدر با بیان اینکه سیستمهای نظارتی متعددی در قوه قضائیه داریم، اظهار داشت: با وجود این سیستمها، به مرکزی نیاز داشتیم تا عملکرد کلی قوه قضائیه را مورد ارزیابی قرار دهد و تاثیر تصمیمات مرکز را در عمل ارزیابی کند و این کار بر عهده معاونت راهبردی گذاشته شد.
وی در ارتباط با وضعیت دستگاه قضا در بوشهر بیان کرد: بوشهر را استان محروم نمیدانیم هر چند از ظرفیتهای آن دستگاه استفاده نشده اما بوشهر استانی حساس قلمداد میشود.
معاون رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: برای نظارت بر عملکرد دستگاه قضا در بوشهر هشت گروه نظارتی تشکیل شد که در بخشهای مختلف حضور خواهند یافت و نقاط قوت و ضعف را شناسایی خواهند کرد.
ذوالقدر گفت: هدف از این کار رفع مشکلات و تنگناها و کاستیها است و باید این مشکلات را آسیبشناسی کنیم اما کار نباید با انگیزه شناخت آسیب باشد بلکه با هدف رفع مشکل این نظارتها باید انجام شود.
وی گفت: بوشهر دومین استانی است که تیم قوه قضائیه برای نظارت در آن حضور مییابند و هر ماه قرار است به یک استان سفر کنیم.
معاون قوه قضائیه گفت: نتایج نظارتها در استان بوشهر در قالب سه محور محاسن، معایب و نواقص تنظیم خواهد شد که معایب باید در خود استان و نواقص باید در مرکز حل شود.