۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۷
کد خبر: ۱۸۲۶۱
راشا تودی :
پایگاه دیفنس وان خبر داده که شرکتهای آمریکایی تسلیحاتی «ریتیون»، «نورترن گرومان« و «لاکهید مارتین» در حال رقابت بر سر پروژه 460 میلیون دلاری فرماندهی سایبری آمریکا هستند؛ ‌پروژه‌ای که می‌خواهد به ارتش آمریکا این امکان را بدهد که سبب به جان هم افتادن زیرساختهای حیاتی «دشمن» شود.
رسانه‌های خبری از تلاش پنتاگون برای دستیابی به توانمندی کشاندن جنگ سایبری به مرحله‌ای است که به واشنگتن توان هدف قرار دادن زیرساختهای حیاتی دیگر کشورها و مرگ انسان‌ها را بدهد.

راشا تودی در گزارشی با عنوان «پنتاگون در تلاش برای سلاح‌های سایبری با قابلیت کشتن در جهان است»، از تلاش وزارت دفاع آمریکا برای کشاندن جنگ سایبری به مرحله‌ گرفتن جان انسان‌ها خبر داده است.

در این گزارش آمده است: «با توجه به قرارداد آتی نظامی به ارزش حدود نیم میلیارد دلاری، جنگ سایبری شاید به مرحله آسیب زدن واقعی به انسانها پیش برود».

بر همین اساس پایگاه دیفنس وان خبر داده که شرکتهای آمریکایی تسلیحاتی «ریتیون»، «نورترن گرومان« و «لاکهید مارتین» در حال رقابت بر سر پروژه 460 میلیون دلاری فرماندهی سایبری آمریکا هستند؛ ‌پروژه‌ای که می‌خواهد به ارتش آمریکا این امکان را بدهد که سبب به جان هم افتادن زیرساختهای حیاتی «دشمن» شود.

به گفته این پایگاه، پیش‌نویس قرارداد 5 ساله 114 صفحه‌ای که 30 سپتامبر منتشر شده نشان می‌دهد پنتاگون به دنبال طرحی با همکاری شرکتهای خصوصی برای حمایت از عملیاتهای نظامی از طریق جنگ سایبری است.

بر اساس این طرح وزارت دفاع آمریکا، قرار است «کارآمدی و کارآیی مهمات مشترک سایبری» به حد «سلاحهای سایبری» ارتقا یابد.

راشا تودی در ادامه گزارش تاکید کرد: «برخی از فعالیتهای جاسوسی مستقیم‌تر سایبری، آغاز "آتش‌ها و ضربات سایبری" به سخت افزار دشمن را شامل می‌شود که این موضوع آن را از نوع جدید جنگ سایبری از حملات الکترونیکی سنتی مجزا می‌کند. این موضع حتی از استاکس نت ویروس نابودکننده سانتریفیوژی هم متفاوت است و می‌تواند تهدیدی برای جان انسان باشد».

در سند منتشر شده در پایگاه آمریکایی «دیفنس وان» حتی نیازمندیهای مورد نظر در قرارداد پنتاگون از شرکتها برای «توانمندیها و تسلیحات» سایبری هم ذکر شده است که از جمله آنها «حداقل سه سال سابقه هدف قرار دادن و حمله سایبری» بوده است.

راشا تودی ادامه داد: «این نوع از جنگ سایبری،‌ موضوع و کار محرمانه و رمزی در حاشیه اقدامات ارتش آمریکا نیست. در واقع تسلیحات دیجیتالی که برای کشتن طراحی شدند، اکنون صراحتا در کتابچه قانون راهنمای جنگ که اخیرا پنتاگون منتشر کرده، ذکر و تصریح شده است و در آن یک فصل به موضوع جنگ سایبری اختصاص داده شده است».

«چارلز جی دانلاپ» ژنرال بازنشسته آمریکایی گفته که پنتاگون اجازه حملات سایبری در مواردی  که حتی «درباره کشته یا زخمی شدن غیرنظامیان قطعیت وجود داشته باشد را داده چون این نگرانی وجود دارد که طرف مقابل از نظر نظامی مزیتهای بدست آورد. همچنین قوانینی برای حملات از طریق تسلیحات و بمبهای سنتی هم وجود دارند».

در ادامه گزارش دیفنس وان آمده است: «توانایی تبدیل زیرساختها به تله‌های مرگ در حال سوختن، بخشی از کمپین تقویت توان سایبری آمریکا است. فرماندهی سایبری آمریکا که در سال 2009 ایجاد شد، فرایندی از استخدام و جذب 6200 متخصص  در تیمهای جنگ سایبری در سراسر جهان است. وظیفه فرماندهی مانع شدن حملات سایبری از سوی هکرهای خارجی به اهداف داخلی در آمریکا، کمک به نظامیان جنگی آمریکا در خارج از کشور و حفاظت از شبکه‌های ارتش است. این اعتقاد وجود دارد که چین 100 هزار جنگجوی سایبری دارد».
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر