۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۱۷۷۳۵
مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی:
مسئول نمایندگی ولی فقیه جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در نشست کارگروه پدافند غیر عامل گفت: با نگاهی به آیات قرآن، سیره ائمه(ع) و پیامبراسلام درمی یابیم که موضوع پدافند غیرعامل در صدر اسلام بوده و تاکیدات فراوانی به آن شده است.
به گزارش پایداری ملی، حجت الاسلام محمدعلی احمدیان افزود: در قرآن کریم آیات زیادی درخصوص نحوه رفتار بادشمنان اسلام پیش از جنگ و حین جنگ و پس از جنگ آمده است و پیامبراسلام هم در احادیث متعددی برحفظ قوای اسلام، تحکیم و تجهیز آن تاکید کرده است.

وی در ادامه به توصیه های پیامبراسلام به ابوذر غفاری اشاره و بیان کرد: باید پیش از گرفتاری قدرفراغت و پیش از فقر و درماندگی ارزش مال خود را دانسته و در نحوه درست مصرف کردن آن کوشا باشیم و قدردان نعمت صحت و سلامتی و امنیت و زنده ماندن را در زمان سلامتی و آرامش و در دنیا بدانیم و آنها را با مدیریت اسلامی به درجه کمال رهنمون سازیم.

حجت الاسلام احمدیان به واقعه خوابیدن حضرت علی در بستر پیامبراشاره کرد وگ فت: خوابیدن حضرت علی درب سترپیامبر نوعی تدبیر و پدافند غیرعامل اسلامی برای فریب دشمن جهت حفظ جان رسول اکرم بود و در ادامه سمت حرکت پیامبر از مکه درخلاف جهت معمولیو پنهان شدن در غار ثورهم نوعی پدافندغیرعامل به شمار می رود.


لزوم برنامه ریزی جامع در امر پدافندغیرعامل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز در ادامه این نشست براهمیت موضوع پدافندغیرعامل اشاره کرد و گفت: به منظور حفظ آمادگی و اقتدار خود باید نسبت به آموزش و سازماندهی تیم ها در دستگاه ها برابر یک برنامه جامع امدادونجات پدافندغیرعامل اقدام و با برنامه ریزی مدون نسبت به پیاده کردن اهداف خود در موضوع پدافندغیرعامل در سطح دستگاه ها وجامعه ورود پیداکنیم.

عزیز نوری افزود: می توان براساس احساس نیاز و استفاده از خردجمعی در بحث سازماندهی و نحوه امدادرسانی در امر پدافندغیرعامل و پهنه بندی و احصا مخاطرات بومی و منطقه ای اقدامات شایانی انجام داد.


هشدار در مورد لزوم آمادگی دستگاه ها برای مقابله با پدیدهElnino

مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی هم در این نشست با اشاره به محدودیت های مالی گفت: علیرغم محدودیت های مالی با برنامه ریزی جامع طرح های اولویت دار در دستور کار مدیریت بحران استان قرار دارد.

مهندس ساعی ساخت پایگاه های امدادونجات جاده ای در محورهای مواصلاتی استان و آموزش و تربیت نجاتگران مجرب از جمله اقدامات مهم اداره کل مدیریت بحران با هماهنگی و همکاری هلال احمر استان بوده که در حوادث و زلزله ها هم نقش مهم خود رامر امدادرسانی ایفا کرده اند.

وی به اهمیت بحث آموزش اشاره و بیان کرد: باید بابهره گیری از ظرفیت رسانه و صداوسیما نسبت به آموزش همگانی افدام کرد.

ساعی به زلزله خیز بودن شهر تبریز اشاره کرد و افزود: برای جلوگیری از تلفات ناشی از زلزله در کلانشهر تبریز باید به بحث پدافندغیرعامل به صورت جدی پرداخته شود.

مدیرکل بحران استانداری به بحث آموزش روستائیان و تشکیل تیم های روستایی پرداخت و تاکید کرد: در این امرهم هلال احمر پیشگام بوده و با کمک دهیاران اقدام به تشکیل تیم های امداد روستایی کرده و درحال ارائه آموزش های لازم است.

وی به پدیده Elninoاشاره و عنوان کرد: براساس پیش بینی های هواشناسی امسال زمستان سردی را درپیش خواهیم داشت که باید از همین حالا تدابیر لازم را برای گذشتن از این مرحله داشته باشیم و همه دستگاه ها براساس شرح وظایف خود اقدامات لازم را انجام خواهند داد.


تشکیل 537تیم امدادروستایی درروستاهای استان

حمیدحسین پور؛ معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان نیز در این نشست از تشکیل تیم های امدادنجات روستایی دراستان خبرداد و گفت: در21شهرستان تابعه آذربایجان شرقی 537تیم پنج نفره در روستاها با کمک دهیاران تشکیل شده که جمعیت هلال احمر اقدام به آموزش تیم های امدادروستایی کرده است که نیازمند همراهی و همکاری فرمانداران و بخشداران برای ساماندهی و آموزش اعضای این تیم ها هستیم.

دومین نشست مشترک کارگروه امداد و نجات پدافند غیرعامل و کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی با حضور مدیران پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و مدیرعامل جمعیت هلال احمر و اعضای کارگروه های پدافند غیرعامل و آموزش همگانی در معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر