۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
کد خبر: ۱۷۱۹۳
سرلشکر رحیم‌صفوی:
جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح و امنیت پایدار در منطقه و جهان است و ما به دنبال همکاری و همگرایی با کشورهای منطقه هستیم .
سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا که در سومین محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران سخن می گفت با اشاره به دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران ، گفت:ما یک اصولی داریم که مهم‌ترین آن به گفته مقام معظم رهبری(مدظله العالی) عدم پذیرش سلطه است. 

وی راهبرد دفاعی و بازدارندگی مؤثر را دومین اصل دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح و امنیت پایدار در منطقه و جهان است. همچنین ما به دنبال همکاری و همگرایی با کشورهای منطقه هستیم و جز یک رژیم جعلی با هیچ کشوری دشمنی نداریم به ویژه به دنبال توسعه ارتباطات با کشورهای منطقه و 57 کشور اسلامی هستیم و بدنبال جنگ با هیچ کشوری نیستیم.

وی از هوشمندی و مقاومت ملت و نیز مدیریت هوشمندانه مقام معظم رهبری با عنوان مؤلفه‌های قدرت درون‌ساز کشور یاد کرد و گفت: اینهاست که ما را در صحنه‌های جهانی و انرژی هسته‌ای به پیروزی می‌رساند؛ مجامع بین‌المللی تحت تأثیر قدرت‌ها هستند و نباید منتظر بود که به ما امتیاز و یا حتی حقی بدهند.

سرلشکر صفوی مبارزه با گروه‌های تکفیری و همکاری با سازمان‌های بین‌المللی را به عنوان دیگر اصول جمهوری اسلامی مورد اشاره قرار داد و افزود: جمهوری اسلامی بر تحرکات نظامی فرامنطقه‌ای در خلیج فارس اشراف اطلاعاتی دارد و می‌داند که آمریکا چند ناو، پایگاه نظامی و هواپیما در منطقه دارد و این اشراف جزو عوامل مؤثر بازدارندگی ما است.

وی با اشاره به اهمیت منطقه جنوب غرب آسیا گفت: مهم‌ترین عامل ناامنی منطقه ، وجود رژیم صهیونیستی و سیاستهای غلط آمریکا با همکاری برخی از کشورهای عربی طی چهارده سال گذشته ، از سال 2001 میلادی تاکنون است .

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به این حقیقت که ایران، یک کشور قدرتمند و باثبات در منطقه است که از روش منطقی و هوشمندانه در برخورد با دشمنانش پیروی می‌کند، پی‌برده‌اند و آنها به طور محسوس یک نوع نرمش و عقب‌نشینی را در مقابل ایران انتخاب کرده‌اند.

دکتر صفوی همچنین خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها هم‌اکنون به این نتیجه رسیده‌‌اند که نمی‌توانند با ایران قدرتمند دست و پنجه نرم کنند. البته ایران نیز در موضع طلبکارانه از آمریکا باقی خواهد ماند؛ چون واقعیت این است که ایران طلبکاری‌های زیادی از آمریکایی‌ها دارد، از جمله حمایتهای آمریکا از رژیم صدام در جنگ هشت ساله و از بین بردن منابع انسانی و اقتصادی ایران که در حافظه تاریخی ملت ایران ، ماندگار است.

وی افزود: قدرت هاي بزرگ بدانند در منطقه غرب آسيا ايران کليد راه حل است و در اين منطقه ايران است که تضمين کننده امنیت انرژی مي باشد و جمهوري اسلامي ايران ترازوي سنگين اين منطقه است و غربیها وزن برتر ژئوپلیتیکی ایران را در منطقه کاملا درک می کنند و می خواهند روابط سیاسی و اقتصادی با ایران داشته باشند و از منافع اقتصادی بازار بزرگ ایران بهره مند شوند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به تغییرات محیط امنیتی منطقه غرب آسیا گفت: تحولات سیاسی نظامی غرب آسیا با تغییر در ساختار قدرت در نظام بین الملل و شکل گیری نظام چند قطبی قدرت در جهان و شکست آمریکائیها برای رسیدن به تنها ابر قدرت جهان و همچنین شکست آمریکا ئیها در رسیدن به اهداف کلان در جنگ های افغانستان و عراق از سال 2001 به بعد و افول قدرت سیاسی ، اقتصادی و نظامی آمریکا در جهان و غرب آسیا و حضور فعال فدراسیون روسیه در صحنه سیاسی نظامی غرب آسیا ، خصوصا سوریه یکی از مهمترین این تغییرات است.

وی در پایان سخنانش تصریح کرد :هماهنگی روسیه با ایران در برخورد با تروریستهای اجاره ای که آمریکا ئیها و غربیها با پول برخی از کشورهای عربی در منطقه راه انداخته اند ، از دیگر تغییرات محیط امنیتی منطقه غرب آسیا است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر