حمیدرضا تشیعی روز چهارشنبه در مراسم تقدیر از خبرنگاران حوزه آب هرمزگان در بندرعباس اظهار داشت: از میان این شهرها ، شهرهای بوشهر، کرمان و بندرعباس در شرایط بسیار بدتری قرار دارند که وضعیت بندرعباس بسیار بحرانی تر از سایر شهرها می باشد.
وی ضمن انتقاد شدید از مساله آبیاری فضای سبز شهر بندرعباس با آب شرب، افزود: این مساله در شرایطی که دولت و وزارت نیرو برای یافتن منابع آبی جدید برای تامین آب شرب این شهرستان به شدت پیگیر می باشند، به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
تشیعی بیان داشت: برای تامین آب شهر بندرعباس ۴۰۰ لیتر در ثانیه کمبود آب داریم و این در حالی است که ۲۵۰ لیتر برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود.
تشیعی با تاکید بر رسیدگی مسوولان استان به این مساله، تصریح کرد: مردم و مسوولان باید مساله بحرانی بودن شرایط آب را در نظر بگیرند و مدیریت مصرف از سوی مردم مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: خبرنگاران در تغییر رفتار مصرفی مردم و ایجاد باور نسبت به وجود بحران آب نقش مهمی دارند و می توانند با کار فرهنگی و نشر مطالب در این حوزه فرهنگ سازی کنند.
۱۶سال خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب خشک شدن ۳۶۵حلقه چاه آب آشامیدنی، ۱۸ دهنه چشمه و قنات، ۱۰۰ حلقه چاه و کاهش آب ۱۳۵ حلقه چاه بین ۳۰ تا ۷۰ درصد شده است.
استان هرمزگان با ۷۰ درصد کاهش بارندگی در بین ۳۱ استان کشور ،ردیف آخر را به خود اختصاص داده است.
به دنبال کاهش شدید سطح منابع آبی در هرمزگان، مردم نقاط مختلف این استان از جمله شهرستان بندرعباس مرکز استان، از هفته های گذشته شاهد قطع چند ساعته آب (بیش از ۷۲ ساعت) و یا افت فشار آب بودند.
قطع آب در گرم ترین ماه سال، مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده و امور روزمره آنان و رفع نیازهای اساسی به آب را با چالش جدی مواجه کرده است.
انتظار می رود بر اساس وعده و تدبیر متولیان آب استان، با اجرای طرح های موثر و پایدار، این مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن رفع گردد که صرفه جویی در مصرف آب از سوی مشترکان نیز در رفع این بحران نقش اساسی دارد.