۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
کد خبر: ۱۴۳۲۸
معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت:
معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت، معدن وتجارت درزمینه استفاده ازفناوری های نوظهورگفت: با توجه به مقاومت سرمایه گذران صنعتی برای سرمایه گذاری جدید درفناوری های نوظهور، اکنون زمینه های لازم برای ورود این فناوری ها به صنعت کشوربه ویژه صنایع دانش بنیان مهیا است.
دکترعلی اصغرتوفیق افزود: یکی از کارهایی که باید در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بکارگیری فناوری های جدید در صنعت کشورانجام دهد، ایجاد زمینه های لازم برای رسوخ و توسعه فناوری های نو و دانش های جدید در صنعت است.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری درحوزه فناوری های جدید از سوی سرمایه گذران با توجه به شرایط اقتصادی کشور، که شرایط اقتصادی خوبی نیست با قدری مقاومت روبه رو است، اکنون در نشست هایی با صنایع در زمینه استفاده از فناوری های نو تبادل نظر شده است.

توفیق اظهارکرد: اگرصنایع جدید و نوظهورمانند بایو ونانو وارد صنعت کشورشود، صاحبان صنایع کشورمی توانند با سرمایه گذاری کم شاهد تولیدات بیشتر وافزایش کیفیت محصولات خود و نیز داشتن بازاربهتر داخلی وخارجی باشند.

وی با اشاره به اینکه متقاعد کردن صاحبان صنعت کشورکه تمایل چندانی به سرمایه گذاری در فناوری های جدید ندارند، کاربسیارسختی است افزود:در همین راستا برگزاری جلسات ونیز ارایه نمونه های موفق در این زمینه به صاحبان صنایع از جمله کارهایی است که انجام شده و در همین جهت نیز تفاهم نامه ای از سوی معاونت آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت با معاونت علمی وفناوری در زمینه استفاده از فناوری نانو در صنایع کشورمنعقد شده است.

توفیق یادآور شد: نانو از فناوری هایی است که با سرمایه کم، می تواند آثارخود را در صنعت موجود کشور به خوبی نشان دهد.

وی ادامه داد: وزارت صنعت ازهر شرکتی که وارد فناوری های نو شود در قالب در شرکت های صنعتی دانش بنیان حمایت می کند .

معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزارت صنعت، معدن وتجارت بیان کرد: وزارت صنعت ازصنایع دانش بنیان در زمینه تامین منابع مالی شرکت ها چه سرمایه گذاری وچه سرمایه درگردش وحتی براساس شرایط، برای خرید دانش فنی که تکمیل کنند دانش فنی داخلی باشد با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت می کند.

توفیق اظهارکرد: صندوق نواوری وشکوفایی به منظورحمایت از طرح ها وصنایع دانش بنیان کشورو به ویژه در فناوری های جدید تاسیس شده است

وی یادآور شد: شرکت های صنعتی با مراجعه به وزارت صنعت، ارایه طرح خود وبررسی طرح، به شرط دانش بنیان بودن به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی و از حمایت های در نظر گرفته شده استفاده خواهند کرد.

توفیق افزود: تا کنون چندین طرح صنایع دانش بنیان به صندق نوآوری وشکوفایی معرفی شده و این طرح ها در حال گذراندن در مرحله بررسی هستند.

در حال حاضر حدود یک هزار و 500 شرکت دانش بنیان در بخش های خدماتی ، تولیدی و صنعتی در کشور فعال است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر