۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۱۴۱۶۹
یک روزنامه لبنانی در مقاله‌ای به بررسی تشابهات اقدامات و تاکتیک‌های رژیم صهیونیستی و داعش پرداخت.
روزنامه السفیر لبنان در مقاله‌ای به ذکر تشابه‌های موجود میان رژیم صهیونیستی و گروه تروریستی داعش پرداخت.

السفیر نوشت: امت عربی طی چند دهه گذشته درگیر جنگ با گروه‌های صهیونیستی بود که باعث ایجاد رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین شده بود اما هم اکنون درگیری جدید دیگری بر امت عربی تحمیل شده که با عنوان مقابله با تروریسمی با نام "دولت اسلامی در عراق و شام" است که به داعش مشهور است. فرق میان اسرائیل و داعش آن است که گروه‌های صهیونیستی اقدام به اجرای توطئه استعماری کشورهای بزرگ و پس از معاهده سایکس ــ پیکو میان انگلیس و فرانسه تا وعده بالفور وزیر امور خارجه انگلیس به جنبش صهیونیست کرد و هر دو آن از نتایج جنگ جهانی اول بود.

از سوی دیگر گروه داعش اگرچه خلیفه‌ای دارد که اصالتی عربی دارد اما در صفوف آن تروریست‌هایی حرفه‌ای از کشورهای مختلفی هستند که از حمایت‌های چند کشور بهره می‌برند که از دستاوردهای داعش بهره‌مند می‌شوند. این کشورها یا از ثروت‌های نفتی که در دو کشور عراق و سوریه است استفاده می‌کنند یا آنکه به‌دنبال نابودی این دو کشور عربی هستند.

السفیر نوشت: تردیدی وجود ندارد که ترکیه در بهره گیری از این گروه تروریستی در جایگاه نخست قرار دارد و چه‌بسا برخی از کشورهای عربی که خود را فریب می‌دهند از داعش بهره برده‌اند اما امکان ندارد که داعش برای این کشورها هم‌پیمان شود چون درگیری عربستان، قطر و چه‌بسا مصر با این دشمن گمراه حتمی است.

این روزنامه لبنانی در ادامه مقاله عنوان کرد: گروه‌های صهیونیستی همانند هاگانا و اشترن در ابتدای پیدایش رژیم صهیونیستی اقدام به جنایت‌های فراوانی کردند و داعش نیز در سوریه و عراق و برخی کشورهای عربی دیگر نظیر لیبی، صحرای سینای مصر و برخی کشورهای آفریقایی رویکرد مشابهی را اتخاذ کرده است.

صهیونیست‌ها پس از وارد شدن به فلسطین اقدام به کشتار و خونریزی و نابودی و ویرانی و اخراج ساکنان فلسطینی از شهرها و خانه‌های‌شان کردند تا زمینه را برای مستقر کردن مهاجرانی که از خارج آمده بودند فراهم کنند.
شواهد نشان می‌دهد که داعش نیز تاکتیک مشابهی را به کار گرفته تا به ایجاد وحشت میان عراقی‌ها و سوری‌ها و دیگر کشورهای عربی بپردازد.

صهیونیست‌ها و داعش اقدام به کشتارهای دسته‌جمعی کرده‌اند که طی آن به زنان و کودکان نیز رحم نکردند.
هر آن که به سخنرانی "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان به‌مناسبت یادبود پانزدهمین سالگرد پیروزی مقاومت در آزادی مناطقی از لبنان که تحت اشغال اسرائیل بود گوش داده بود به تشابهات اقدامات داعش و اسرائیل پی می‌برد.

السفیر نوشت: داعش تنها دشمن یک طائفه یا حتی یک دین یا یک قومیت نیست بلکه داعش به‌دنبال محقق کردن یک طرح سیاسی است که با یک طرح برنامه ریزی شده به‌دنبال سیطره بر مناطقی است که دولت در آنجا ضعیف است و به‌دنبال ایجاد رعب و وحشت در مناطق دیگر است تا این مناطق را بدون درگیری یا با درگیری‌های شجاعانه اما با توانایی محدود به تصرف در آورد.

چند روز پیش نیز رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که با وجود پیشروی‌های صورت گرفته از سوی داعش این گروه تروریستی در مرحله کنونی هنوز تهدیدی نظامی برای تل‌آویو به شمار نمی‌آید.

رادیو صدای اسرائیل در این باره امروز دوشنبه به نقل از یک مقام امنیتی اعلام کرد: درست است که داعش در سوریه و عراق ظرف روزهای گذشته به موفقیت‌هایی دست یافته است اما این وضعیت باعث نمی‌شود ما در ارزیابی‌های خود درباره داعش تجدید نظر کنیم.

این مسئول امنیتی اسرائیلی در ادامه گفت: هم اکنون نهادهای امنیتی اسرائیل هنوز بر سر ارزیابی‌های سابق خود در خصوص توان و تهدید داعش برای اسرائیل هستند و ارزیابی‌ها حکایت از این دارد که داعش هنوز به نیرویی که بخواهد تهدیدی نظامی برای اسرائیل باشد تبدیل نشده است.

ولی همین مسئول امنیتی اسرائیلی در ادامه گفت: اگر بخواهیم در درازمدت چالش داعش را برای آینده اسرائیل بخواهیم ارزیابی کنیم باید بگویم در این صورت داعش برای اسرائیل و کشورهای منطقه به یک تهدید جدی تبدیل خواهد شد.

وی در پایان گفت: هم اکنون نهادهای امنیتی به‌صورت جدی و دقیق تحرکات داعش را در پس مرزها زیر نظر دارند، در این خصوص باید بگویم تحرکات نظامی داعش برای ما از اهمیت بیشتری در این ارزیابی‌ها برخوردار است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر