۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۱۳۴۹۲
پژوهش صورت گرفته توسط پژوهشگران اتریشی نشان می‌دهد، استفاده مداوم و بی‌وقفه از فیسبوک با بروز حس تنهایی و افسردگی در ارتباط است.
اگر فکر می کنید در زمان استفاده از «فیسبوک» در حال وقت تلف کردن هستید یا این کار یک فعالیت بی‌معناست، اما هنوز نمی‌توانید از آن چشم‌پوشی کنید، خطر ابتلا به افسردگی را جدی بگیرید!

درحالیکه شبکه‌های اجتماعی برای کمک به برقراری مستمر ارتباط با دیگران طراحی شده‌اند، عواقب استفاده مداوم از آنها با کاهش رضایت از نیازهای روانی پایه و تضعیف خلق و خوی فرد همراه است.

مطالعه صورت گرفته توسط روانشناسان اتریشی نشان می‌دهد، ارتباط تنگاتنگی بین بروز افسردگی و استفاده مداوم از فیسبوک وجود دارد.

این مطالعه در سه مرحله انجام شد و در مرحله نخست، پژوهشگران حالات روحی 123 کاربر فعال فیسبوک در آلمان را مورد ارزیابی قرار دادند؛ علائمی از تنهایی و افسردگی در اکثر افراد پس از چند ساعت حضور در فیسبوک مشاهده شد.

در مرحله دوم 263 نفر از کاربران خدمات ترک مکانیکی آمازون بمدت چند ساعت از فیسبوک استفاده کردند که در این گروه از افراد نیز تضعیف خلق و خو و بروز حالات تنهایی مشاهده شد.

در مرحله آخر مطالعه وضعیت شادی یا غم 101 کاربر فعال در زمان استفاده از فیسبوک بررسی شد که نتایج بدست آمده حاکی از حس تنهایی و غم در اکثر کاربران این شبکه اجتماعی بود.

نتایج این مطالعه در مجله Computers in Human Behavior منتشر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر