۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۱۳۴۸۰
ادامه سناریوی پررنگ کردن تهدیدات سایبری
تهدید سایبری که در ماه‌های اخیر در دستور کار ویژه مقامات آمریکایی قرار گرفته و تلاش می‌کنند آن را به بهانه‌ای تازه برای تحریم کشورها بدل کنند، موضوعی است که رئیس سابق آژانس امنیت ملی آمریکا هم به آن اشاره کرده و می‌گوید ایران یکی از 5 بازیگر بزرگ عرصه سایبری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، در ادامه موضع‌گیری‌ها و اقدامات مقامات و تحلیلگران غربی برای پررنگ جلوه دادن تهدیدات سایبری، رئیس سابق آژانس امنیت ملی آمریکا هم نسبت به حملات فلج‌کننده به تأسیسات و شرکت‌های غربی هشدار داد.

به نوشته روزنامه دیلی‌تلگراف، ژنرال «کیت الکساندر» که در بخش اعظم یک دهه گذشته مسئولیت جنگ سایبری در آمریکا را در اختیار داشته، گفته است: «بزرگترین تهدیدی که وجود دارد، حمله‌ای فاجعه‌بار به زیرساخت‌های انرژی است. ما برای چنین چیزی آماده نیستیم.»

وی که روز شنبه در نشستی به میزبانی HIS CERAWeek در تگزاس صحبت می‌کرد، افزود: «ما به چیزی شبیه به یک سامانه دفاع هوایی یکپارچه برای کل بخش انرژی نیاز داریم.»

الکساندر که مدتی نیز به عنوان رئیس واحد سایبری ارتش آمریکا هم فعالیت کرده، در ادامه گفت 5 بازیگر اصلی در عرصه سایبری وجود دارند که می‌توانند دست به حملات سطح بالا بزنند؛ ایالات متحده، انگلستان، اسرائیل، روسیه و ایران.

وی در این لیست به کره شمالی اشاره‌ای نکرده است. به نوشته تلگراف، نشانه‌ای هم وجود ندارد که چین بخواهد برای اقدامات تهاجمی علیه زیرساخت‌های غرب تلاش کند.

تلگراف در ادامه ایران را یکی از تهدیدات سایبری خوانده و به عنوان نمونه به دو مورد ادعایی حملات سایبری به شرکت نفت سعودی «آرامکو» و شرکت «راس گاز» قطر اشاره کرده است. هک سیستم ایمیل‌های نیروی دریایی آمریکا و دیگر سامانه‌های حساس در انگلیس، فرانسه و آلمان از دیگر مواردی است که در این گزارش به ایران نسبت داده شده است.

تهدید سایبری؛ بهانه جدید آمریکا برای تحریم مخالفان

در ماه‌های اخیر و به خصوص پس از ادعای هک سیستم رایانه‌ای شرکت سونی توسط «هکرهای وابسته به دولت کره شمالی» (اینجا)، دولت آمریکا تلاش کرده است تا این تهدید را بیش از پیش پررنگ جلوه دهد.

واشنگتن همچنین در اقدامی که از سوی برخی کارشناسان، بهانه‌سازی جدید برای اعمال تحریم و فشار به کشورهای مخالف سیاست‌های آمریکا ارزیابی شده، قوانینی را نیز برای تحریم، حملات پیش‌دستانه و حملات تلافی‌جویانه تصویب کرده است.

در سند دفاع سایبری آمریکا هم که هفته گذشته منتشر شد، روسیه، چین، کره شمالی و ایران به عنوان تهدیدات سایبری معرفی شده و پیشنهاد شده برای مقابله با آن‌ها از اقداماتی چون اعمال تحریم استفاده شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر