وی با اشاره به اینکه 80 درصد کارکنان پلیس فتا ناجا، مهندسان متخصص در زمینه فضای سایبر می باشند، ادامه داد: تاکنون 10 استان در کشور مجهز به آزمایشگاه شناسایی ادله دیجیتالی جرم شدهاند و تا پایان سال جاری نیز این آزمایشگاه در مابقی استانها راهاندازی میشود.
رییس پلیس فتای ناجا همچنین به تشکیل دانشکده تخصصی فتا در دانشگاه علوم انتظامی اشاره کرد و از اعلام آمادگی پلیس سایبر ایران با سازمان جهانی اینترپل در راه اندازی پلیس سایبر در دیگر کشورها خبر داد.
پلیس سایبری ایران در رتبه نخست پلیسهای موفق جهان قرار دارد
در ادامه این دیدار، میشل لوبوتن، معاون اجرایی سرویسهای پلیس سازمان اینترپل با بیان اینکه هدف از این سفر مذاکره، گفتوگو و ارتقای همکاریها میان پلیس اینترپل و ایران است، گفت: استفاده از بستر پلیس بینالمللی برای افزایش همکاریهای منطقهای، یکی دیگر از اهداف این سفر است.
وی تصریح کرد: پلیس سایبری ایران با وجود نوپا بودن در رتبه نخست پلیسهای موفق جهان قرار دارد، این در حالی است که قدرت کشف پلیس سایبر ایران دو برابر آمریکاست.
میشل لوبوتن در خاتمه خواستار ملاقاتهای بعدی پلیس فتا ایران در راستای تبادل اطلاعات برای ایجاد فضای سایبری امنتر، در سراسر دنیا شد.
براساس گزارش سایت پلیس، در حاشیه این نشست، تعدادی از انیمیشنهای ساخت پلیس فتا ناجا در خصوص جرایم فضای سایبری برای نمایندگان پلیس سازمان اینترپل پخش شد و آنها خواستار قرار دادن انیمیشنهای مزبور در سایت جهانی این سازمان شدند.