۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۵
کد خبر: ۱۲۱۷۲
اقدام جدید دولت آمریکا:
دولت آمریکا قصد دارد «مرکز ادغام اطلاعات تهدیدهای سایبری» را برای جمع‌آوری و تحلیل هماهنگ داده‌های مرتبط با تهدیدهای سایبری ایجاد کند.
دولت آمریکا قصد دارد «مرکز ادغام اطلاعات تهدیدهای سایبری» را برای جمع‌آوری و تحلیل هماهنگ داده‌های مرتبط با تهدیدهای سایبری ایجاد کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، کاخ سفید روز دهم فوریه از آغاز به کار یک واحد جدید دولتی خبر داد که در زمینه بررسی تهدیدهای سایبری فعالیت خواهد کرد و ضمن اعلام این مطلب، حمله سایبری به شرکت سونی‌پیکچرز را یک عامل تغییردهنده جریان بازی خواند.

حملات سایبری سال گذشته نظیر حمله به شرکت سونی‌پیکچرز از دلایل ایجاد این نهاد است. مدل ارائه شده برای کار این واحد مشابه مدلی است که پیش از این، دولت آمریکا برای مبارزه با تروریسم به کار گرفته است.

به گفته لیزا موناکو، مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در امور امنیت کشور و مبارزه با تروریسم٬ این مرکز  به سرعت داده‌های مرتبط به حفره‌های امنیت سایبری را گردآوری و منتشر می‌کند. 

به عقیده وی حفره‌های امنیتی که امکان نفوذ به سیستم را ایجاد می‌کنند به‌سرعت در حال گسترش و پیچیده شدن‌ هستند. در حال حاضر هیچ نهاد دولتی خاصی مسئولیت ارائه برآوردهای هماهنگ تهدیدهای سایبری و ارائه سریع اطلاعات را بر عهده ندارد. 

به گفته او «مرکز ادغام اطلاعات تهدیدهای سایبری» پایه‌گذاری شده است تا چنین شکاف‌هایی را پر کند.
 
شرکت‌ها و مدیران بخش صنعتی آمریکا از تصمیم باراک اوباما برای افزایش تمرکز بر امنیت سایبری استقبال کرده‌اند اما برخی این سوال را طرح می‌کنند که آیا پاسخ به نیاز ارتقای امنیت سایبری از طریق ایجاد یک نهاد جدید ممکن است یا این‌که این موضوع باید بر عهده دستگاه‌های امنیتی مخفی باشد. 

مسئولیت امنیت سایبری در حال حاضر بر عهده تعدادی از نهادهای مختلف آمریکا از جمله آژانس امنیت ملی٬ وزارت امنیت داخلی ایالات متحده آمریکا٬ پلیس فدرال آمریکا (FBI) و فرماندهی سایبری ارتش آمریکا است. 

با این‌همه لیزا موناکو٬ نقدهای موجود را منتفی دانست و گفت حوزه کاری نهاد جدید که قرار است نسبتا کوچک باشد٬ با آژانس‌های موجود هم‌پوشانی نخواهد داشت. این نهاد در واقع قرار است آژانس‌هایی که از پیش وجود داشته‌اند را تغذیه کند. 

لیزا موناکو درخواست کاخ سفید از کنگره آمریکا را برای تصویب قانونی که کمپانی‌ها را ترغیب به اشتراک‌گذاری اطلاعات مرتبط به حملات سایبری با دولت کند، مجددا مطرح کرد. 

تلاش‌های پیشین برای متقاعد کردن کنگره به دلایل مختلف از جمله مسایل مرتبط به حریم شخصی تا کنون بی‌نتیجه مانده است. 

حملات سایبری متعدد انجام گرفته در سال گذشته از جمله حمله سایبری به "سونی ‌پیکچرز" در آخرین ماه سال ۲۰۱۴ موجب شد تا باراک اوباما امنیت سایبری را به یکی از موارد اصلی و مهم در برنامه کاری خود در سال ۲۰۱۵ تبدیل کند. 

مقامات آمریکایی حمله به سونی پیکچرز را به‌خصوص از این جهت نگران‌کننده می‌خوانند که هکرها موفق به دزدی اطلاعات شدند٬ کامپیوترها را تضعیف کردند و به سونی پیکچرز برای توقف پخش فیلم کمدی «مصاحبه» درباره کیم جونگ اون٬ رهبر کره شمالی٬ فشار آوردند. از همین‌رو کره شمالی مظنون اصلی این حمله سایبری به شمار می‌رود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر