وی افزود: گلستان در رابطه با ذخیره گندم، برنج و سوخت وضعیت مطلوبی دارد.
وی بیان کرد: در زمینه ذخیره گوشت و مرغ هم وضعیت خوب است اما برای رسیدن به وضعیت استاندارد و رعایت اصول پدافند غیرعامل که ذخیره این اقلام برای مدت سه ماه باید انجام پذیرد، نیاز به ظرفیت سازی بیشتری در استان است.
غریب آبادی با اشاره به اهمیت ذخیره سازی اقلام و کالاهای اساسی و حیاتی افزود: استان گلستان دارای رتبه سوم کشور در بحث تولید مرغ است و این ظرفیت بسیار خوبی برای استان به شمار می رود.
این مدیر استانی ضمن تشکر از سرمایه گذارانی که در قالب بخش خصوصی اقدام به ایجاد سردخانه ذخیره گوشت کرده اند اضافه کرد: سردخانه هایی که در حال فعالیت هستند از پتانسیل کافی برای ذخیره مورد نیاز برخوردار هستند، اما به دلیل عدم وجود سرمایه در گردش، امکان استفاده از همه ظرفیت سردخانه ها وجود ندارد که این امر مستلزم توجه مسئولین ذیربط برای حل مشکلات مالی سرمایه گذاران است.