۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
کد خبر: ۷۸۱۶۹

اسباب‌بازی مبتنی بر هوش مصنوعی باید زیر نظر متخصصان تولید شود

اسباب‌بازی مبتنی بر هوش مصنوعی باید زیر نظر متخصصان تولید شود
مدیرکل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری گفت: اگر اسباب بازی مبتنی بر هوش مصنوعی زیر نظر روانشناسان و متخصصان حوزه کودک باشد، آسیب زا نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به تولید اسباب‌بازی مبتنی بر هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی یک ابزار است که می‌تواند در خدمت طراحی و تولید اسباب‌بازی باشد. ما در حوزه‌های مختلف، پزشکی، سلامت، درمان و در حوزه‌های متعددی از هوش مصنوعی می‌توانیم استفاده کنیم؛ بنابراین صنعت اسباب بازی مستثنی از این موضوع نیست و می‌توان از هوش مصنوعی در این صنعت بهره‌برداری کرد.

وی افزود: حوزه اسباب‌بازی از جمله حوزه‌هایی است که می‌توان در زمینه تولید، طراحی و پژوهش‌ها از هوش مصنوعی استفاده کرد تا خلأ‌ها شناسایی شود؛ بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند در خدمت اسباب بازی باشد.

مدیرکل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری خاطرنشان کرد: ما مثل دنیا و از زمانی که استفاده از هوش مصنوعی عمومی شد، اتفاقات مثبتی را در این حوزه رقم زدیم و اقدامات خوبی به ثمر نشست. ما افراد پیش‌رویی داریم که به خوبی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند؛ گرچه هنوز در سطح سیاست‌گذاری و حکمرانی هوش مصنوعی از دنیا عقب هستیم و ساختار‌های رسمی برای توسعه هوش مصنوعی در کشور نداریم و این ساختار هنوز پاسخگوی تأمین همه نیاز‌های ما در حوزه کاربرد هوش مصنوعی نیست، اما بخش خصوصی و افراد حقیقی و علاقه‌مند به حوزه و متخصصان کار را به خوبی پیش می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: در صنعت اسباب بازی به ویژه در حوزه طراحی و گرافیک، اقدامات مناسبی در هوش مصنوعی انجام شده است و امیدواریم در آینده شاهد اتفاقات مثبتی باشیم.

بابایی گفت: هوش مصنوعی ابزاری بوده که به دیتا‌هایی وصل است و در بخش‌هایی حتی به پژوهشگر کمک می‌کند تا به سهولت منابع را بررسی کند و در زمان مناسبی به نتایج مثبت برسد.

مدیرکل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: اگر اسباب بازی مبتنی بر هوش مصنوعی زیر نظر روانشناسان و متخصصان حوزه کودک باشد، آسیب‌زا نخواهد بود. اما عموماً کانون پرورش فکری تا زمانی که از حوزه‌ای مطمئن نباشد، ورود نمی‌کند؛ بنابراین تا زمانی که سالم بودن و شفافیت اسباب بازی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مشخص نباشد، کانون پرورش فکری در این زمینه اقدامی نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر