۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
کد خبر: ۷۷۵۲۳
جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی استان آذربایجان شرقی

لزوم توجه به امنیت غذایی و ذخایر استراتژیک استان

جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی شورای پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری برگزار شد.

به گزارش پایداری ملی، جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی شورای پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری برگزار و راهکارهای عملیاتی برای تضمین تولید پایدار، حفظ امنیت غذایی و آمادگی کامل در شرایط بحرانی بررسی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و رئیس کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیرعامل، در این جلسه با تأکید بر وظیفه جهاد کشاورزی در تأمین غذای کافی و سالم برای مردم، گفت: ایجاد امنیت غذایی وظیفه اصلی ماست و جهاد کشاورزی باید در هر شرایطی، هم به تولیدکنندگان و هم به مصرف‌کنندگان توجه داشته باشد. وی با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ گفت: در آن شرایط، تولیدکنندگان با همکاری و فداکاری، تولید را متوقف نکردند و امنیت غذایی کشور حفظ شد. دشمن تلاش می‌کرد با ایجاد اختلال در امنیت غذایی اثرگذار باشد اما موفق نشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: ذخایر استراتژیک استان در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد. شفیعی همچنین بر ضرورت تدوین بسته‌ها و پروتکل‌های آماده عملیاتی در حوزه پدافند غیرعامل برای شرایط اضطراری تأکید کرد. مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری نیز در این جلسه امنیت غذایی را بخشی مهمی از امنیت ملی دانست و اظهار کرد: تهدیدات در این حوزه می‌تواند آرامش و پایداری اجتماعی را به خطر اندازد و دشمنان با کمترین هزینه به آن ورود می‌کنند.

در جنگ ۱۲ روزه با تدابیر اتخاذ شده توسط جهاد کشاورزی و کارگروه اقتصادی تشکیل شده توسط استانداری، پایداری در عرصه‌های تامین مایحتاج ضروری مردم حفظ شد و اختلالی در تأمین کالاهای اساسی ایجاد نشد. محمدحسین قلعه‌ای افزود: آمادگی کامل، شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و رفع نقاط ضعف، به ویژه در حوزه‌های گمرک، حمل‌ونقل، بهداشت و انبارش کودهای کشاورزی، از ضروریات پیشگیری از بحران‌ها است.

وی همچنین براهمیت توجه به جنبه‌های زیستی، اشتعال‌پذیری و خطرهای احتمالی در انبارش و حمل‌ونقل مواد کشاورزی تأکید و گفت: باید همواره در آماده‌باش کامل باشیم تا از بروز هرگونه التهاب و اختلال جلوگیری کنیم. ایشان هماهنگی بیش از پیش بین دستگاه ها و نهاد های تامین کننده مواد غذایی، کالا های اساسی و امنیت غذایی را خواستار شدند و بر تدوین بسته های عملیاتی و پروتکل های آماده تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر