۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۷۶۹۴۶
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:

صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند؛ سکوت جهان، شراکت در این جنایت است

در پیامی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با هشدار نسبت به تهدیدات نوین در حوزه امنیت زیستی و معیشتی، تأکید کرد: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند و سکوت جامعه جهانی در برابر محاصره غذایی غزه، شراکت آشکار در این جنایت ضدبشری است.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی و به نقل از روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور، متن این پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ایمنی و امنیت غذایی، از منظر پدافند غیرعامل، یکی از اضلاع حیاتی تأمین امنیت و تاب‌آوری ملی در برابر تهدیدات نوین است. وابستگی زیرساخت‌های غذایی به زنجیره‌های پیچیده و آسیب‌پذیر، چه در حوزه تولید و چه در بخش تأمین، انبارش و توزیع، ضرورت نگاه نظام‌مند و پیش‌نگر را به این مقوله دوچندان می‌سازد.

در هندسه نوین تهدیدات، جنگ‌ها از عرصه نظامی صرف، به حوزه‌های نرم، همچون زیستی تسری یافته‌اند و «غذا» یکی از ابزار‌های اصلی در جنگ‌های ترکیبی دشمنان علیه ملت‌های مقاوم تلقی می‌شود. از این منظر، امنیت غذایی تنها یک موضوع معیشتی یا اقتصادی نیست، بلکه یک مسئله حاکمیتی و راهبردی است.

در همین چارچوب، آن‌چه امروز در غزه قهرمان و مظلوم شاهد آن هستیم، نه صرفاً یک بحران انسانی، بلکه تجلی کامل از استفاده هدفمند و محاسبه‌شده از غذا به‌عنوان ابزار جنگی از سوی رژیم کودک کش صهیونی است. رژیمی که با مسدود کردن مسیر‌های ورود اقلام غذایی، تخریب نظام تولید محلی، بمباران انبار‌های ذخیره و ایجاد قحطی، عملاً اصل تفکیک میان غیرنظامیان و میدان نبرد را زیر پا گذاشته و به شکل بی‌سابقه‌ای از گرسنگی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی و نظامی بهره‌برداری می‌کند.

این اقدام، که با چراغ سبز و حمایت آمریکا و برخی دول غربی صورت می‌گیرد مصداق کامل جنایت جنگی، نسل کشی و نقض فاحش حقوق بین‌الملل است. صدور حکم بازداشت نتانیاهو از سوی دیوان بین‌المللی کیفری حتما با این اقدام‌ها باید تبدیل به صدور حکم اعدام شود.

ما بر این باوریم که بازدارندگی در برابر تهدیدات غذایی، نیازمند نهادسازی، مردمی‌سازی، هوشمندسازی و مقاوم‌سازی زنجیره امنیت غذایی کشور است. همچنین، هم‌صدایی با ملت‌های تحت ظلم، از جمله مردم مظلوم و مقاوم فلسطین و باریکه قهرمان غزه، بخشی از مأموریت انسانی، راهبردی و امنیتی در برابر استفاده دشمنان از ابزار غذا علیه انسانیت است.

سرتیپ پاسدار دکتر غلامرضا جلالی
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور


به گزارش پایداری ملی، روز جهانی ایمنی غذا (World Food Safety Day) که هر ساله در تاریخ ۸ ژوئن (۱۸ خرداد) گرامی داشته می‌شود، در سال ۲۰۱۸ با تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد و به پیشنهاد سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) بنیان‌گذاری شد. هدف از این مناسبت، افزایش آگاهی عمومی و دولت‌ها نسبت به اهمیت ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین، کاهش خطرات زیستی و شیمیایی در تولید و توزیع غذا و تقویت نظام‌های ایمنی غذایی برای حفظ سلامت انسان‌ها، توسعه پایدار و امنیت جهانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر