۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
کد خبر: ۷۶۸۴۵
در نشست هم اندیشی مسئولین سازمان پدافندغیرعامل و هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه‌های اجرایی کشور تأکید شد

ضرورت رسیدگی قاطع و خارج از نوبت به پرونده‌های مربوط به مستنکفین از اجرای مصوبات کمیته دائمی پدافندغیرعامل

در نشست هم اندیشی مسئولین سازمان پدافندغیرعامل و هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه‌های اجرایی کشور، بر ضرورت رسیدگی قاطع و خارج از نوبت به پرونده‌های مربوط به مستنکفین از اجرای مصوبات کمیته دائمی پدافندغیرعامل تاکید شد.

به گزارش خبری پایداری ملی، نشست هم‌اندیشی و تعامل هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و مسئولین سازمان‌ها با شرکت سردار جلالی رئیس سازمان، معاونین دستگاهی سازمان، دبیر هیأت عالی نظارت، اعضای هیأت عالی نظارت، نمایندگان وزراء و مدیران دفاتر هماهنگی هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری ۶۰ دستگاه اجرایی، به پیگیری و میزبانی معاونت حقوقی و بازرسی سازمان در محل سازمان برگزار شد.

در این نشست، ابتدا سردار ناصر سعد، مشاور حقوقی سازمان به ارائه مقدمه‌ای راجع به فلسفه تشکیل این جلسه و تشریح تبصره ۱ ماده واحده قانون تشکیل سازمان پدافندغیرعامل کشور، ناظر به ضرورت برخورد قانونی با مستنکفین از اجرای مصوبات کمیته دائمی پرداخت.

در ادامه سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور اظهار داشت: رعایت ابلاغیه‌ها و ضوابط پدافند غیرعامل به ویژه مصوبات کمیته دائمی پدافندغیرعامل کشور در دستگاه‌های اجرایی طبق قانون تشکیل سازمان الزامی است و استنکاف از آن جرم و تخلف محسوب می‌شود و در مراجع قضایی و هیأت‌های رسیدگی باید با آنها برخورد قاطع صورت گیرد.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور در این نشست بر تشریح روند شکل‌گیری تحولات ساختاری این سازمان پرداخت و با اشاره به اهمیت قانون‌گذاری و نقش کارگروه و کمیته پدافندغیرعامل، تأکید و تصریح کرد: مسئولیت اجرای مصوبات برعهده رؤسای دستگاه‌های اجرایی و استانداران به عنوان بالاترین مقام بوده و هیچ گونه کوتاهی و اهمال در این زمینه قابل قبول نیست.

سردار جلالی با بیان این که با تشکیل سازمان پدافندغیرعامل کشور، بخش نظامی و بخش کشوری در حوزه پدافندغیرعامل به صورت مستقل، اما هماهنگ فعالیت کرده‌اند، افزود: قوانین برنامه‌های چهارم تا هفتم تکالیفی را برای دستگاه‌های اجرایی تعیین کرده است و رعایت این تکالیف و الزامات به ویژه در مراکز حیاتی و حساس الزامی است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن یادآوری تدوین دستورالعمل‌های عملیاتی در شرایط مختلف (سفید، زرد، نارنجی و قرمز) گفت: هر دستگاه اجرایی باید بداند در شرایط اضطراری چه اقداماتی را از خاموش و روشن کردن تجهیزات تا مدیریت پرسنل و حفاظت از زیرساخت‌های در اختیار انجام دهد.

سردار جلالی افزود: ما برنامه‌ای برای بازرسی و ارزیابی دستگاه‌های اجرایی داریم و در صورت مشاهده تخلف، ابتدا تذکر و فرصت اصلاح داده می‌شود و در صورت تکرار تخلف، برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.

در ادامه این نشست که برای نخستین بار در سازمان پدافندغیرعامل کشور تشکیل شده است، دکتر سید محمد شفیعی، دبیر هیأت عالی نظارت بر هیأت‎های رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه‌های اجرایی، طی سخنانی ضمن تشکر و استقبال از برگزاری این نشست، بر اهمیت مأموریت پدافندغیرعامل در مقابله با تهدیدات متنوع دشمن تاکید و آمادگی هیأت عالی نظارت و همه هیأت‎های رسیدگی جهت رسیدگی قاطع و خارج از نوبت به پرونده‌های مستنکفین از اجرای مصوبات کمیته دائمی را اعلام کرده و بر ضرورت تعامل و همکاری هرچه بیشتر سازمان پدافند غیرعامل کشور و هیأت‎های رسیدگی به تخلفات اداری در قالب عقد تفاهم‎نامه همکاری مشترک تأکید کرد.

در پایان جلسه، تعدادی از مسئولین هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، ضمن ابراز خرسندی از این نشست، پیشنهاد‌هایی را در ارتباط با چگونگی برخورد قاطع و فوری با مستنکفین مطرح کرده و آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری اعلام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر