۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۳
کد خبر: ۷۱۶۱۶
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به دلیل توانایی این پشه در تخم‌گذاری در کمترین سطوح آبی نظیر بشقاب‌های زیر گلدان‌ها، آب تجمع یافته در ظروف رهاشده و... و احتمال ورود آن به استان را تشدید می‌کند.

به گزارش پایداری ملی به نقل از ایسنا، دکتر قاسم برجوئی‌فرد در نشستی که به‌منظور آمادگی برای پیشگیری از ورود این پشه به استان برگزار شد اظهار کرد: به دلیل توانایی این پشه در تخم‌گذاری در کمترین سطوح آبی نظیر بشقاب‌های زیر گلدان‌ها، آب تجمع یافته در ظروف رهاشده و... و احتمال ورود آن به استان را تشدید می‌کند.

وی با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه و ساده برای کنترل ورود آن تصریح کرد: پشه آئدس علاوه بر گزیدگی، ناقل بیماری‌های خطرناکی، چون تب دنگی، زیکا و چیکونگونیا است؛ که می‌تواند عواقب خطرناک آن نظیر ناتوانی و ازکارافتادگی، عقب‌ماندگی‌های ذهنی و... داشته باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری دستگاه‌های مرتبط آمادگی کامل برای جلوگیری از ورود این پشه به استان را دارد.

این نشست در دفتر کارگروه اجتماعی استانداری به ریاست دکتر موسوی نژاد با حضور اعضاء کارگروه اجتماعی استانداری شامل پدافند غیرعامل، گمرک، امور شهری و شوراها، امور روستایی و شوراها، اداره بنادر و دریانوردی، فرودگاه، منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و شرکت آب و فاضلاب شهری برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر