به گزارش پایداری ملی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دهقان منشادی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: وقتی فردی اقدام به تزریق واکسن میکند، پس از مدتی ایمنی بدن ناشی از واکسن کاهش پیدا میکند، از طرفی ما به طور مداوم با سویههای جدید مواجه هستیم و اکنون در کشور ما سویههای BA ۵ و BA ۴ غالب است، به طوری که به عنوان سویه واکسنگریز هم شناخته میشوند، هرچه ما دزهای تقویتکننده را بیشتر تزریق کنیم، ابتلا به بیماری کرونا به ویژه به شکل شدید کاهش پیدا میکند.
او ادامه داد: عادیانگاری بسیار نگرانکنندهای را در جامعه شاهد هستیم، در عمل بسیاری از مردم نکات بهداشتی را رعایت نمیکنند.
دهقان منشادی گفت: درست است که مردم در موج هفتم به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا میشوند اما بیماران زمینهای، سرطانی و افراد با سن بالا مستعد ابتلا به اشکال شدید بیماری هستند و شاهد مرگ و میر این افراد هستیم.
به گفته رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، مردم باید هر چه سریعتر دزهای تقویتکننده را تزریق کنند، ما در بیمارستان امام خمینی شاهد هستیم که اغلب افراد مبتلا به امیکرون دز تقویتکننده را تزریق نکردهاند و توصیه اکید ما این است که مردم شیوهنامههای بهداشتی را رعایت و دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند.
دهقان منشادی اظهار کرد: بیماری کرونا با وجود اینکه بیش از ٢ سال از شروع آن به عنوان همهگیری جهانی میگذارد، درمان قطعی ندارد، پس بهترین راه کنترل بیماری رعایت شیوهنامههای بهداشتی و تزریق واکسن است.
وی گفت: برای دز چهارم باید توجه داشت که بهترین واکسن در دسترسترین واکسن است. افراد زمانی که برای تزریق واکسن مراجعه میکنند واکسیناتورها با توجه به دزهای قبلی واکسن، بیماری زمینهای و شرایط گیرنده، واکسن مورد نظر را توصیه میکنند و باید دانست که پلتفرمهای مختلف واکسنها از نظر اثربخشی تفاوت چندانی ندارند.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: افراد چون به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا میشوند عنوان میکنند که به سرماخوردگی مبتلا شدهاند؛ اما ما هیچ زمانی در مرداد این حجم از سرماخوردگی را شاهد نبودیم و باید دانست که اگر شیوهنامههای بهداشتی همچنان رعایت نشود و مردم اقدام به تزریق واکسن نکنند، ممکن است با جهشهای جدید و واکسنگریز بیماری مواجه شویم. باید با تزریق دز چهارم و رعایت شیوهنامههای بهداشتی مانع افزایش موارد بیماری شویم.