رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا گفت: مرحله دیگر طرح هوشمندسازی محدودیتها حمل و نقل درونشهری است و در این زمینه هم مقرر شده که همه رانندگان تاکسیهای شهری واکسن تزریق نمایند.
به گزارش پایداری ملی به نقل از تسنیم، سید مجید میراحمدی در نود و دومین نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: برای تداوم روند موفق مدیریت بیماری کرونا نیازمند رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی هستیم.
وی افزود: خوشبختانه روند مناسب واکسیناسیون در کشور و استفاده از ماسک از سوی مردم جملگی باعث کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور طی ماههای اخیر شده است.
معاون امنیتی وزیر کشور در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه لازم است مروری دقیق بر مصوبات مرتبط با مدیریت بیماری کرونا داشته باشیم؛ تصریح کرد: طرح هوشمندسازی محدودیتها با این محوریت تصویب شد که از محدودیتهای جمعی به سمت محدودیتهای فردی برویم و در این راستا بایستی اهتمام لازم از سوی دستگاههای ذی ربط نسبت به اجرای درست این طرح وجود داشته باشد.
میراحمدی در این خصوص با اشاره به فاز اول اجرایی این طرح که مربوط به دستگاههای اجرایی اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش ارائه شده حدود 95 درصد کارکنان دولت واکسینه شدهاند و باید سازمان اداری و استخدامی کشور به عنوان متولی نظارت بر این طرح باید نظارت و پیگیری دقیق درخصوص افراد واکسینه نشده به دستگاههای اداری داشته باشد و مرتب از دستگاههای مختلف گزارش اجرای طرح را بگیرد.
وی اضافه کرد: مرحله دیگر طرح هوشمندسازی محدودیتها حمل و نقل درونشهری است و در این زمینه هم مقرر شده که همه رانندگان تاکسیهای شهری واکسن تزریق کرده و در صورت عدم رعایت این اصل و مشخص نبودن وضعیت بیماریشان، پروانه فعالیتشان تعلیق میشود.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: البته از آمار 130 هزار واکسینه نشده در حوزه حمل و نقل درونشهری با پیامکها و اخطارهای ارسال شده بیش از 20 هزار نفر طی هفتههای اخیر اقدام به تزریق واکسن کردهاند که باید این روند تا واکسینه شدن کامل این بخش تداوم یابد.
رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت اطلاعرسانیهای مداوم و هدفمند به افکار عمومی درخصوص خطرات امیکرون اشاره کرد و گفت: نباید با عادیانگاری و کاهش رعایت اصول بهداشتی در آستانه خطر پیک جدید بیماری شویم.
وی در پایان گفت: البته وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی حوزه پیشگیری و درمان از همان ابتدا و با تجربهگیری از پیکهای گذشته رویکرد پیشگیرانه را در پیش گرفته و تلاش دارد با توصیههای لازم نظیر تزریق دوز سوم واکسن، اعلام خطر نسبت به قدرت سرایتپذیری بالای بیماری و ضرورت استفاده از ماسک، سویه جدید بیماری را در کشور مهار و کنترل نماید.