یک مقام چینی: "حفاظت از سلامت جسمانی و روانی جوانان یکی از منافع حیاتی مردم محسوب می شود و مربوط به پرورش نسل جوان در عصر جوانگرایی ملی است.
به گزارش پایداری ملی به نقل از عصرایران، این موضوع یک مداخله شدید اجتماعی محسوب میشود. چین میگوید این اقدام برای مهار و پیشگیری از اعتیاد به این بازیهای کامپیوتری و آنلاین لازم است و آن را "افیون روحی" میخواند.
جزئیات قانون جدید که در روز دوشنبه منتشر شد بخشی از حرکت پکن به سمت تقویت کنترلِ جامعه و بخشهای کلیدی اقتصاد این کشور مانند فناوری و آموزش پس از سالها رشد گسترده محسوب میشود.
این محدودیتها که از این پس با اعمال بر همه دستگاههای دیجیتال مانند گوشیهای هوشمند اعمال میشود، ضربه بزرگی به صنعت بازی (گیمینگ) جهانی وارد خواهد کرد که به دهها میلیون بازیکن جوان در پرسودترین بازار جهان خدمات میدهند.
براساس گزارش خبرگزاری شینهوا، از این پس افراد زیر 18 سال چینی به مدت یک ساعت و بین ساعت 8 تا 9 روزهای جمعه، شنبه و یک شنبه قادر به بازی کامپیوتری و آنلاین در این کشور هستند. آنها همچنین میتوانند یک ساعت در روزهای تعطیل رسمی (تعطیلات عمومی) بازی کنند.
قانون مصوب سازمان "تنظم مقررات ملی مطبوعات و انتشارات" (NPPA) در مورد میزان بازی آنلاین نوجوانان با تلاش گسترده پکن علیه غولهای فناوری این کشور مانند گروه "علی بابا" و "هولدینگ تسنت" همزمان شده است.
کمپین مهار آنچه رسانههای دولتی چین "رشد وحشیانه" برخی از شرکتها خواندهاند، دهها میلیارد دلار از سهام مبادله شده این شرکتها در چین و خارج از این کشور را محو کرده و از بین برده است.
شینهوا به نقل از سخنگوی سازمان "نظارت و تنظیم مقررات ملی مطبوعات و انتشارات" (NPPA) چین که تمایلی به اعلام نامش نداشت، نوشت: "نوجوانان، آینده سرزمین مادری ما هستند". "حفاظت از سلامت جسمانی و روانی جوانان یکی از منافع حیاتی مردم محسوب می شود و مربوط به پرورش نسل جوان در عصر جوانگرایی ملی است".