یک رسانه صهیونیستی از بخشی از زیانهایی که در هر بار حمله سایبری به شرکت ها و موسسات این رژیم صورت می پذیرد پرده برداشت.
به گزارش تسنیم، پایگاه اطلاع رسانی صهیونیستی گلوبس در گزارشی در این رابطه به تشریح میزان زیان هایی پرداخت که هر یک از شرکت های رژیم صهیونیستی در زمان هدف قرار گرفتن توسط هکرها دچار آن میشوند.
گرچه این رسانه ای عبری زبان اقتصادی تلاش کرد تا با جهانی جلوه دادن این اقدامات از شدت زیان های وارده به رژیم اسرائیل بکاهد اما در عین حال تاکید کرد بخش عمده ای از حملات متوجه رژیم صهیونیستی است.
این رسانه با استناد به گزارش شرکت امنیت سایبری (Sophos) خبر داد ۵۴ درصد از حملات سایبری انجام شده با هدف باج گیری انجام میشوند.
با این حال در این گزارش تاکید شده است، حملات سایبری با هدف باج گیری در سال ۲۰۲۱ گرچه نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن کاهش نشان می دهد اما هزینه بازپس گیری اطلاعات طی یک سال گذشته دو برابر شده است و میانگین ۷۶۱ هزار دلار در سال ۲۰۲۰ به ۱ میلیون و ۸۵۰ هزار دلار در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
این در حالی است که هزینه بازسازی و رفع اختلال به وجود آمده در شبکه ها نیز به طور میانگین حداقل در حدود ۵۷۰ هزار دلار است.
مدیر بخش اسرائیلی این شبکه سایبری هم اعتراف کرد با وجود میانگین های جهانی اعلام شده، شرکت های اسرائیلی مجبور هستند ۱۰ برابر این میانگین باج پرداخت کنند.
در این گزارش آمده است یکی از شرکت های صهیونیستی مجبور به پرداخت ۳.۲ میلیون دلار شد گرچه به طور معمولا هکرها خواهان دریافت ۱۰ هزار دلار هستند این در حالی است که ۱۰ موسسه و شرکت اسرائیلی هر یک باجی بیش از یک میلیون دلاری پرداخت کرده اند.
آمارها نشان می دهند با وجود پرداخت باج فقط ۸ درصد از شرکت ها موفق به بازپسگیری تمام اطلاعات خود شدند در حالیکه ۲۹ درصد بخشی تا بیش از ۵۰ درصد از آن را پس گرفته اند.