۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۶۱۷۹۲
به گزارش مرکز ماهر؛
حافظان مرزهای سایبری در مرکز ماهر، سال گذشته ۴۱۲ میلیون حمله بدافزاری را شناسایی و خنثی کردند.
به گزارش پایداری ملی، مرکز ماهر در طول یک سال گذشته بیش از ۵۶ میلیون آلودگی بدافزاری را با ساماندهی ویژه کشف کرده است. همچنین ۳۷ میلیون حمله بدافزاری از داخل و ۳۷۵ میلیون حمله بدافزاری از خارج کشور و در مجموع ۴۱۲ میلیون حمله بدافزاری در تله‌های بدافزاری مرکز ماهر افتاده و ناکام مانده‌اند. این یعنی روزانه بیش از یک‌میلیون حمله بدافزاری، توسط کارشناسان این مرکز شناسایی و خنثی شده است.  

بیست و ششمین قسمت از سری ویدئوهای «ایران هوشمند» که توسط  مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه و تولید شده است، به برررسی تلاش‌های حافظان مرزهای حریم سایبری مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) سازمان فناوری اطلاعات می‌پردازد و تلاش آن‌ها برای مقابله با حملات و آلودگی‌های بدافزاری را مورد بررسی قرار داده است.

با پیشرفت فناوری و توسعه فضای مجازی مرزهای فضای مجازی اهمیتی دوچندان پیداکرده است و حفاظت از آن به مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سپرده‌شده است.  

به گزارش ایرنا مرکز ماهر برای پاسخگویی به رخدادهای فضای تبادل اطلاعات و مراکز پاسخگویی به حوادث فضای مجازی که در اکثر کشورها به مرکز مراکز CERT معروف است، تشکیل شد.

 مرکز ماهر به عنوان CERT ملی ایران در سال ۸۷ ایجاد و در سطح ملی فعالیت گسترده ای را برای پیشگیری و مقابله با حوادث فضای تبادل اطلاعات بر عهده دارد.  

رسیدگی فوری به حوادث فضای مجازی بر اساس درخواست سازمان‌ها، ارایه هشدارها، اعلانات، مخاطرات، و ضعف های سامانه‌ها در سطح ملی و انتشار بسته های راهنما برای مقاوم سازی سامانه‌ها،  فعالیت های ارتقاء سطح کیفیت امنیت،  ارایه کارگاه‌ها و آموزش‌های امنیت بر اساس اقتضائات فناوری‌های روز از جمله مسئولیت‌هایی به شمار می رود که برعهده این مرکز گذاشته شده است.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر