سازمان جهانی بهداشت میگوید ایران تمام تلاش خودش را برای مبارزه با ویروس کرونا به کار گرفته است.
به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری فارس، سازمان جهانی بهداشت امروز چهارشنبه گفته ایران، علیرغم کمبود تجهیزات نهایت تلاش خودش را برای مبارزه با کرونا به کار بسته است.
همزمان، نمایندگی سازمان جهانی بهداشت گفته از اقدام ایران در تهیه مراکزی برای پذیرش مبتلایان رو به بهبود تحت تأثیر قرار گرفته است.
حساب کاربری دفتر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه شرقی در توئیتر نوشت: «نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران از ایجاد مراکز درمانی برای پذیرش مبتلایان رو به بهبود کووید-۱۹ و مبتلایان خفیف در مواقع لزوم تحت تأثیر قرار گرفت.»
ساعاتی قبلتر سازمان جهانی بهداشت رسماً اعلام کرد شیوع بیماری «کووید-۱۹» در دنیا به سطح «همهگیری جهانی» رسیده است.
همزمان با گسترش ویروس کرونای جدید به بیش از ۱۲۱۰۰۰ نفر در آسیا، اروپا، منطقه غرب آسیا و اکنون بخشهایی از ایالات متحده «تدروس آدانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت بیماری «کووید-۱۹» را در دستههای بیماری «همهگیر جهانی» قرار داد.
آدانوم در یک کنفرانس خبری در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: «در دو هفته گذشته شمار مبتلایان به این ویروس در خارج از چین ۱۳ برابر و شمار کشورهای مبتلا به آن ۳ برابر شدهاند.»
وی اضافه کرد: «در روزها و هفتههای آینده انتظار داریم شمار مبتلایان، شمار مرگ و میرها و تعداد کشورهای آلوده از این هم بیشتر شوند.»
جدیدترین آمار نشان میدهد در کل جهان ۱۲۱۷۳۹ نفر تا به حال ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از میان آنها ۶۶۹۴۳ نفر بهبود حاصل کرده و ۴۳۸۲ نفر جان باختهاند.
ویروسهای کرونا (یا کروناویروسها) خانوادهای از ویروسها هستند که باعث ایجاد بیماریهایی در پستانداران و پرندگان میشود.
این بیماری در انسان، باعث ایجاد عفونتهای تنفسی میشود که عموماً خفیف هستند. اشکال نادرتر ابتلا به این ویروس باعث ایجاد بیماریهایی نظیر «نشانگان تنفسی حاد» (سارس)، «نشانگان تنفسی خاورمیانه» (مرس) و «کووید-۱۹» میشوند که میتوانند مرگبار باشند.