به گزارش پایداری ملی، محمد علی مویدی زاده پیش از ظهر شنبه در نشست کارگروه پدافند غیرعامل استانداری سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه در راستای اهداف سالانه پدافند غیرعامل فرمانداری سرخه در سال گذشته هشت برنامه عملی برگزار شد، تاکید کرد: چهار جلسه عملی و چهار رزمایش پدافند غیر عامل در سال گذشته در سطح شهرستان به انجام رسید.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه عکس در مدارس و همچنین تعیین محل اضطرای سکونت گاهی در سرخه از دیگر اقدامات فرمانداری در راستای پدافندغیر عامل است، تاکید کرد: امروز خوشبختانه باید گفت غالب ادارات سرخه دارای مولد اضطراری برق هستند.
فرماندار سرخه همچنین گفت: برای ارتقای وضعیت پدافند غیرعامل در سال ۹۷ همچنین چهار دوره آموزشی پدافند غیر عامل در سطح ادارات سرخه به انجام رسیده است.
برگزاری دوره آموزشی در مهدی شهر
فرماندار مهدی شهر نیز در این نشست با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی در مهدی شهر و رزمایش پدافند غیر عامل در شهر درجزین در زمره اقدامات فرمانداری در راستای اجرای برنامه های پدافیند غیرعامل است، گفت: انجام رزمایش های پدافند غیر عامل در سطح شهرستان سبب شد تا مشکل قطع آب در شهر درجزین که در چند روز گذشته به علت بارندگی شدید به وقوع پیوست، با حداکثر سرعت به انجام رسد.
حسن ارگی با اشاره به ضرورت تقویت زیراسخت های اداری در راستای آمادگی در مقابل تهدیدات و مخاطرات در مهدی شهر، بیان کرد: ژنراتور اضطراری برق در برخی دستگاه های اجرایی مهدی شهر نصب شده اما هنوز تا نقطه ایده آل فاصله داریم.
رتبه دوم سمنان در بین استان های کشور
مجید دستفان دبیر کارگروه پدافند غیرعامل سایبری استان سمنان نیز در این نشست ضمن بیان اینکه در حوزه زیر ساخت های فناوری اطلاعات، سمنان پس از تهران رتبه دوم استان های کشور را دارد، گفت: تشکیل تیم واکنش سریع برای راهنمایی و رفع رخدادهای سایبری برای اولین بار در کارگروه های استانی از جمله اقدامات استان سمنان است.
وی افزود: عقد قرارداد تفاهم نامه امنیت سایبری با شرکت های حوزه فاوا از دیگر اقدامات استان در راستای پدافند غیر عامل حوزه سایبری است همچنین باید گفت در سال گذشته کارگاه آموزشی امنیت اطلاعات برای دستگاههای اجرایی به انجام رسید.
در ادامه این نشست درباره راهکارهای ارتقای آموزش های همگانی پدافند غیرعامل در استان سمنان بحث و تبادل نظر شد.