انتظار میرود کشورهای آسیایی در دهه آینده میلادی پیش برنده رشد اقتصاد جهان باشد و تا حدود ۷ درصد رشد اقتصادی داشته باشند.
به گزارش پایداری ملی، انتظار میرود کشورهای آسیایی در دهه آینده پیش برنده رشد اقتصاد جهان باشند و تا حدود 7 درصد رشد داشته باشند ولی طبق پیشبینی شرکت چند ملیتی خدمات مالی و بانکداری استاندارد چارترد، چین جزو این کشورها نخواهد بود.
پنج اقتصاد از هفت اقتصادی که سریعاً در حال رشد هستند،در آسیا خواهند بود. این لیست شامل کشورهای هند ، بنگلادش ، ویتنام ،میانمار و فیلیپین می شوند ،در حالی که دو کشور دیگر این گروه از آفریقا هستند : اتیوپی و ساحل عاج.
در حالی که پیش بینی می شود کشورهای این لیست شاهد افزایش تولید ناخالص ملی خود باشند ، تحقیقات نشان می دهد وضعیت بهداشت و تحصیلات مردم این کشورها لزوماً بهتر نمی شود و دسترسی بهتر به کالاها و خدمات نخواهند داشت. ولی رشد اقتصادی باعث درآمدهای بالاتر برای آنها میشود و بی ثباتی سیاسی و اقتصادی را کاهش می دهد و افزایش اصلاحات زیربنایی را راحت تر می سازد.
در این بین ، انتظار نمی رود چین قهرمان رتبهبندی مشابه قبلی استاندارد چارترد، به این شاخص 7 درصدی برسد و در عوض 5.5 درصد رشد خواهد داشت. دومین اقتصاد بزرگ جهان چهار دهه بود از این لیست بیرون نیامده بود ولی به خاطر رکود اقتصادی و و پیشرفت به سمت درآمد سرانه بالاتر، جایگاه خود را از دست داد.
در 2018، رشد اقتصادی چین شاهد رکود بود و به 6.6 درصد در مقایسه با 6.8 درصد سال گذشته بود. تحقیقات نشان می دهد رشد اقتصادی چین سال آینده کند تر می شود و به 6.2 درصد میرسد. جنگ تجاری بین چین و آمریکا اقتصادهای شرق آسیا را کند میکند ولی تقاضای بالای داخلی آنها را سرپا نگه میدارد.