۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۵
کد خبر: ۴۸۱۲۵
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تا سال 2030 بیش از 70 درصد اقتصاد جهان به سمت دیجیتال پیش می‌رود و ما باید خود و زیرساخت‌های کشور را آماده کنیم.
به گزارش پایداری ملی، محمدمهدی زاهدی در همایش «توسعه همکاری‌های اقتصادی استان کرمان و افغانستان»، ایران و افغانستان را همسایه، هم فرهنگ دارای دین و تاریخ مشترک خواند و اظهار داشت: اتاق‌های بازرگانی در توسعه همه‌جانبه با دیگر کشورها نقش موثر و مهمی دارند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به نشست قبل با هیئت افغانستانی اشاره داشت و گفت: ایران و افغانستان می توانند با هماهنگی در برخی از تصمیمات تصمیم گذاری جدی داشته باشند.

وی با اشاره به لزوم ایجاد پول واحد اسلامی گفت: این موضوع البته سختی هم دارد که ارزش پول هر کشور ممکن است آن را به چالش ببرد، اما می توان یک مکانیزم‌هایی برای آن تعریف کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس ادامه داد: کشورهای اسلامی می توانند یک بانک مرکزی داشته باشند و تصمیمات آن را بر عهده بگیرند.

وی به اهمیت سرمایه‌گذاری و امنیت آن پرداخت و ابراز داشت: باید امنیت کشورها را در نظر بگیریم، چرا باید حامیان جریان‌های تروریست جریان امنیت را در دست بگیرند، ما باید یک صلح اسلامی ایجاد کنیم و امنیت اقتصادی را در دست بگیریم، کشورهای اسلامی باید ضامن امنیت اقتصادی باشند.

زاهدی به تفاهمنامه‌های استانی و تاثیرگذاری آن در کشورها اشاره کرد و با بیان اینکه این تفاهمنامه‌ها می‌توانند در نهادهای بین‌المللی موثر باشند، عنوان کرد: کشورهای اسلامی چرا نباید یک عضو دائم داشته باشند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس اضافه کرد: اگر کشورهای مسلمان دست در دست هم گذاشته و با هم متحد باشند، می‌توانند در جهان اسلام شگفتی داشته و به ریاست نهادهای بین‌المللی نیز برسند.

زاهدی با بیان اینکه اقتصاد آینده متفاوت بوده و باید نگاه خود را نیز در این مورد تغییر دهیم، گفت: تا دو سال آینده 7 تریلیون دلار گردش مالی در حوزه دیجیتال وجود دارد که باید زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: تا سال 2030 بیش از 70 درصد اقتصاد جهان به سمت دیجیتال پیش می‌رود و ما باید خود و زیرساخت‌های کشور را آماده کنیم، اگر به آن روز فکر نکنیم، همچنان باید به نفت وابسته باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از آینده کشورهای اسلامی گفت و با اشاره به اینکه آنها باید بخشی از این اقتصاد دیجیتالی را در دست داشته باشند، ابراز داشت: تفاهمنامه‌های بین استانی در این زمینه بسیار با اهمیت هستند که باید به آنان توجه کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش در اقتصاد دیجیتال حرف اول را می‌زند، تصریح کرد: مدارس و دانشگاه‌های ایران و افغانستان می‌توانند با هم همکاری داشته باشند و سند توسعه‌ای در این زمینه فراهم و اجرا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر