به گزارش پایداری ملی، هوشنگ بازوند پیش از ظهر امروز در نخستین نشست مشترک فرمانداران و مدیران ستادی استانداری در سال جاری، اظهار داشت: نامگذاری سال 98 به عنوان سال «رونق تولید» توسط مقام معظم رهبری به وضوح اولویت کشور را که پرداختن به مسائل اشتغال و اقتصاد است روشن کرده است.
استاندار کرمانشاه افزود: با توجه به وضعیت بیکاری استان، مجموعه مدیران و مسؤولان استان باید از این موضوع که اهتمام کلیت نظام در راستای رونق تولید است استفاده کنند تا شاخص اشتغال را ارتقا دهیم.
*چشمانداز خوبی برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه پیشرو داریم
وی ادامه داد: سال گذشته مجموعه فرمانداران و مدیران ستادی متحمل مشقات فراوان شدند، اما در نهایت کارهای رضایتبخشی صورت گرفت، که از مهمترین دستاوردهای آن متوقف کردن شاخص و کاهش نرخ بیکاری در استان بود، اگرچه هنوز نخستین نرخ بیکاری کشور را داریم.
به گفته استاندار کرمانشاه، طی سال جدید چشمانداز خوبی برای کاهش نرخ بیکاری استان پیشرو است.
* 64 هزار واحد مسکونی تعمیراتی در مناطق زلزلهزده مرمت شده است
وی اضافه کرد: در حوزه امور عمرانی فقط در یک مورد، در کمتر از 16 ماه، بیش از 64 هزار واحد مسکونی تعمیراتی در مناطق زلزلهزده مرمت شده و نزدیک به 29 هزار واحد مسکونی جدید نیز ساخته شده است که در نوع خود یک رکورد درخشان محسوب میشود.
به عقیده این مقام عالی دولت در استان کرمانشاه، سال 98 با سختیهای متعددی روبرو هستیم، شوک سهمگین سیل در آغاز سال جدید، بار مالی هنگفتی به دولت تحمیل کرده است که مسائل مرتبط با بودجه کشور را در سال 98 تحتالشعاع قرار میدهد.
وی تصریح کرد: مشارکت مردم و مسؤولان در مدیریت سیل استان به خوبی نشان داد که اگر مردم در امور مشارکت کنند تا چه اندازه پیشبرد امور کمهزینهتر است و هر حادثه طبیعی میتواند قابل مدیریت باشد.
بازوند اطلاعرسانی مربوط به سیل و مسائل آن را بسیار درخشان و عالی توصیف کرد و افزود: این مسئله میتواند به عنوان یک تجربه موفق در «اطلاعرسانی در بحران» مورد تجزیه و تحلیل و استفاده دیگر استانها قرار گیرد.
*به سرمایهگذاران اطمینان دهید که از سرمایه آنها محافظت میشود
استاندار کرمانشاه کاهش بیکاری را از طریق به صحنه آوردن سرمایهگذاران دانست و گفت: این مهم اولویت نخست استان است که با تفکیک معاون اقتصادی از منابع انسانی، فرصت بیشتری برای برنامهریزی در راستای ایجاد اشتغال داریم.
به عقیده بازوند، توسعه در نهایت توسط مردم و بخش خصوصی ایجاد میشود، دقتنظر بخش خصوصی در هزینهکرد سرمایه خود از بخش دولتی بیشتر است و اگر سرمایهگذار احساس کند که ممکن است مشکلی برای سرمایهاش به وجود بیاید تمایلی به سرمایهگذاری نخواهند داشت.
وی متذکر شد: مسؤولان و مدیران استان باید در بیانات و مصاحبههای خود مراقب باشند که به سرمایهگذاران اطمینان خاطر بدهند که از سرمایه آنها محافظت خواهد شد.
این مقام ارشد اجرایی استان کرمانشاه در خصوص تفکیک معاونت اقتصادی از منابع انسانی، اظهار داشت: این یک ظرفیت جدید برای استان است که هر کدام از این 2 معاونت میتوانند در حوزه کاری خود با استقلال عمل بیشتری عمل کنند که در نهایت در روند توسعه اقتصادی استان موثر خواهد بود.
وی گفت: راکد شدن واحدهای تولیدی و اقتصادی به وجهه دولت در افکار عمومی آسیب میزند و باید همه تلاش خود را برای احیای واحدهای راکد به کار گیریم.
وی انتصاب آیتالله محمدی عراقی به عنوان مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم را یک فرصت برای استان دانست که باید از این فرصت برای استان استفاده کنیم.
بازوند ادامه داد: در حوزه معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی اتفاقات بسیار خوبی برای کاهش آسیبهای اجتماعی انجام شده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی اظهار داشت: مجموعه بازرسی استانداری در سال گذشته عملکرد مناسبی در راستای ارتقای جایگاه تکریم اربابرجوع داشته است و این روند باید با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.
*باوری به ورود نیروی مدیریتی خارج از مجموعه وزارت کشور ندارم
بازوند در خصوص انتخاب افشین کریمی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، افزود: آقای کریمی فرماندار سابق اسلام آبادغرب از فرمانداران زحمتکش، موفق و بابرنامه بود، اولویت اینجانب استفاده از نیروهای داخلی استانداری و مجموعه وزارت کشور برای پستهای مدیریتی استانداری است، در این انتخاب نیز تقویت بدنه نیروی انسانی استانداری مدنظرم بوده است.
استاندار کرمانشاه گفت: مجموعه وزارت کشور در استان بدنه کارشناسی توانمندی دارد، باوری به ورود نیروی مدیریتی از خارج از مجموعه ندارم، مگر در شرایطی که مدیری مناسب برای یک مسؤولیت در داخل مجموعه نباشد.