به گزارش پایداری ملی، روز 10 آوریل 2019 یکی از خوانندگان سایتم به من اطلاع داد که ویکی پدیا سعی کرده مرا به عنوان «یک طرفدار صریح دولت روسیه و سیاست های آن» بدنام کند. این خواننده همچنین گزارش داد که در مقاله ای که در دیلی بیست منتشر شده، مرا یک «ستایشگر پوتین» خطاب کرده اند. این خواننده گفته بود که سعی کرده مدخل ویکی پدیا را ویرایش کند اما موفق به انجام این کار نشده و از من خواست که این مسئله را مد نظر داشته باشم.
من از نیت واقعی کسی که مدخل ویکی پدیا در مورد مرا نوشته خبر ندارم و نمی دانم که این کار او با هدف لکه دار کردن چهره من بوده یا صرفا از سر بی اطلاعی این کار را انجام داده است. با این حال انگ زدن و بدنام کردن صداهای مخالف در ویکی پدیا امر معمولی است. این مشکلی است که برای خیلی از ما رخ می دهد. سال هاست که خوانندگانم و کسانی که مرا می شناسند اصلاحاتی را در بیوگرافی من در ویکی پدیا انجام میدهند، اما به محض انجام این اصلاحات، آنها پاک شده اند و انگ ها و تهمت ها از نو سر جای خود برگشته اند.
مشکل ویکی پدیا این است که رویکردی ایده آل گرا و مبتنی بر این باور را دنبال می کند که احتمال تحقق حقیقت زمانی که همگان صاحب صدا باشند بیشتر است تا وقتی که توضیحاتی توسط گروه منتخبی از متخصصان و همکاران ارائه شوند. این رویکرد ایده آل گرایانه رویکرد باارزشی است. بعلاوه می تواند در مورد موضوعات و افرادی که مخالفان ایدئولوژیک ندارند یا تهدیدی را متوجه کسانی که قصد دارند این توضیحات را در کنترل خود داشته باشند نمی کنند، به خوبی جواب می دهد.
مشکل زمانی به وجود می آید که یک موضوع یا یک شخص، مجادله برانگیز است و به خصوص در صورتی که گفته های آن فرد تایید کننده توضیحات رسمی نباشد یا در تضاد با آنها قرار داشته باشد. در ماتریکسی که ما زندگی می کنیم، کسانی که به منظور پیش بردن دستورکارهایشان کنترل توضیحات را در اختیار دارند، از حقیقت گویان استقبال نمی کنند. تا وقتی که بتوان حقیقت گویان را به سکوت کشاند یا آنها را به کلی سانسور کرد، این عمل بی اعتبار کردن آنها با انگ زدن به آنها انجام می شود. از این روست که من و خیلی های دیگر به خاطر گزارش اطلاعات مبتنی بر واقعیت مربوط به یازدهم سپتامبر که با توضیحات رسمی و اثبات نشده مغایرت دارند تحت عنوان «فرضیه پردازان توطئه» توصیف می شویم؛ به خاطر انتقاد از رفتار ناشایست اسرائیل با فلسطینی ها ونفوذ آن بر سیاست خارجی آمریکا یهودستیز نامیده می شویم و به خاطر ارائه گزارش های درست درباره اوکراین، سوریه و اقدام پوتین در اجتناب از درگیری نظامی با غرب، «ماموران روسی» یا «ملعبه دست پوتین» خوانده می شویم.