نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس گفت: اقتصاد ایران با "رونق تولید" از تحریمها و تهدیدهای دشمن مصون میماند.
به گزارش پایداری ملی، فرهاد فلاحتی، با اشاره به شعار سال مبنی بر«رونق تولید» اظهار داشت: نامگذاری امسال به نام رونق تولید حکایت از هوشمندی مقام معظم رهبری دارد.
وی با اشاره به اینکه در این انتخاب و رویکرد تکلیف دولت و مجلس روشن است که اهتمام آنان باید به چه سمت و سویی برود افزود: مطمئناً رونق تولید با برگزاری همایش، جلسه، سخنرانی و تحلیل رسانهای اتفاق نمیافتد بلکه با برنامهریزی، مدیریت، رفع موانع و مسائلی از این قبیل که اجرایی باشد اتفاق میافتد.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب وقتی بحث رونق تولید را مطرح میکنند قطعاً بعد از رونق تولید مسائلی از قبیل بازار مصرف آن، استفاده از امکانات و تولیدات داخل کشور، رونق اشتغال و مصونیت سازی اقتصاد ایران از تکانههایی که دشمن برای ما ایجاد میکند را مدنظر قرار میدهند.
فلاحتی تصریح کرد: باید بررسی کنیم تولید در کشور گرفتار چه موانع و مشکلاتی است و احصاء شدن اینها باید مدنظر قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: وزارت صنعت و معدن نیز موظف است در این زمینه ورود جدی پیدا کند و برنامهای برای این منظور تهیه و تمامی کارگاههای تولیدی و کارخانجاتی که نیمه تعطیل، تعطیل یا به هر دلیلی توان رقابت با تولید را در بازار ندارند شناسایی و بستههای حمایتی را برای آنان روشن کند.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: جاهایی که نیاز به برنامه و یا قانون خاصی دارد و خلأ قانونی در آن دیده میشود دولت با فوریت به مجلس ارائه دهد و مطمئناً مجلس شورای اسلامی نیز با تمام توان ورود خواهد کرد.
فلاحتی با تاکید بر اینکه مقررات دست و پاگیر باید حذف و قوانینی که برای اجرا لازم است مصوب شود اظهار داشت: مطمئناً برنامه زمانبندی چند ماههای را باید مشخص کنیم و مخصوصاً دولت نیز در این راستا باید پیشتاز باشد.
وی با بیان اینکه باید ظرف یک زمان کوتاهی مشکلات احصاء و موانع تا جایی که در اختیار دولت است رفع شود افزود: جاهایی که نیاز به حمایت مجلس و حمایتهای قضایی دارد این امر باید صورت گیرد.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر سه قوه در کنار یکدیگر باشند مطمئناً ما میتوانیم هم توان تولید را افزایش دهیم و هم رونق تولید را شاهد باشیم گفت: رونق تولید به معنای رفع مشکلات معیشتی جامعه کارگری، رضایتمندی کارفرمایان، فعال شدن بازار اقتصادی، بالا بردن راندمان تولید در کشور و رضایت مشتری و مصونیت از تکانههای اقتصادی است که بر کشور تحمیل میشود.
فلاحتی با اشاره به اینکه همه این موارد در زیر سایه رونق تولید محقق میشود بیان کرد: امید است سال 98 سال پر خیر و برکتی باشد و با این نامگذاری مخصوصاً کسانی که مستقیماً در این عرصه ورود دارند مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و کلیات دولت بیشتر تلاش شود و رضایتمندی را در این راستا شاهد باشیم.