۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۴۵۲۷۱
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی با بیان اینکه کارگروه تخصصی بیمه، بازسازی و بازتوانی در استان مرکزی تشکیل شد گفت: ضریب نفوذ بیمه در استان مرکزی باید افزایش یابد.
به‌گزارش پایداری ملی، حمید غیاثی ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی مدیریت بحران استان مرکزی با اشاره به تلاش در راستای افزایش فرهنگ بیمه در استان مرکزی اظهار داشت: با توجه به اینکه در بحث مدیریت بحران چهار مرحله پیشگیری، آمادگی، بازسازی و بازتوانی داریم از جمله موضوعاتی مهمی است که در همین راستا کارگروه تخصصی بیمه، بازسازی و بازتوانی تشکیل شد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل و بخشنامه دولت مبنی بر افزایش ضریب نفوذ بیمه در اماکن مسکونی و تولیدی روستایی و شهری چندین جلسه برگزار شد که بیمه سندیکا استان مرکزی پیشنهاداتی مطرح کردند قرارشد که در همین راستا جلسه کارشناسی گذاشته شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی ادامه داد: با توجه به اینکه کشور ما کشوری حادثه خیز است هرسال شاهد زلزله و خسارت‌هایی به ویژه اقتصادی برای مردم هستیم به همین سبب تلاش می‌کنیم تا با استفاده از صنعت بیمه در راستای کمک به مردم قدم بزرگی برداریم.

غیاثی بیان کرد: با توجه به این که شاهد حوادث غیر مترقبه به ویژه زلزله هستیم نظام و دولت با تمام توان برای کمک به مردم آسیب‌دیده وارد عمل شدند همچنین خیران و مردم هم با تمام توان کمک کردند.

وی اضافه کرد: با توجه به بخشنامه‌های موجود به دنبال این موضوع هستیم تا ضریب نفوذ بیمه را در اماکن روستایی، عمومی و تولیدی افزایش دهیم که اگر اتفاقی افتاد به نوعی بتوانیم جبران خسارت کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ممکن است حادثه زیاد و سنگین باشد سندیکا به صورت کنسرسیوم عددی را برای تعیین نرخ بیمه پیشنهاد می‌دهد تا انگیزه‌ای برای افراد باشد که ساختمان خود را بیمه کنند.

غیاثی ادامه داد: به دنبال این موضوع هستیم که بر اساس قانون رقمی را برای تعیین نرخ بیمه به صورت شهری و روستایی اعلام کنیم تا به صورت واحدی یا عددی نرخ بیمه تعیین شود تا مردم بتوانند از بیمه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: تعیین این نرخ باید در کارگروه بر اساس قانون اعلام شود و بعد از  تصمیم‌گیری نهایی به دنبال گرفتن مصوبه و عملیاتی کردن آن هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی افزود: یکی از کارگروه بسیار حساس، مهم و عملیاتی کارگروه تخصصی مدیریت بحران است که در تمام مراحل مدیریت بحران نقش مهم و پررنگی دارد، افزایش ضریب نفوذ بیمه در اماکن مسکونی، واحدهای تولیدی و کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

غیاثی بیان کرد: کشور ما یکی از 10 کشور حادثه‌خیز جهان است که زلزله و سیل از جمله مخاطرات طبیعی است که بیشترین فراوانی و خسارت را دارد که در چند سال گذشته به‌ویژه زلزله کرمانشاه دولت و مردم با تمام توان وارد عمل شدند و کمک کردند.

وی تصریح کرد: در زمان وقوع حادثه بیمه بازوی کمکی به دولت است، در زمان بازدید از مناطق زلزله‌زده کرمانشاه خانه‌ها و واحدهایی که بیمه بودند اطمینان‌خاطر بیشتری داشتند اما مناطق دیگر که بیمه نبودند با دو مشکل از دست دادن عزیزان خود و دیگری مصیبت از دست دادن خانه و زندگی خود روبه‌رو بودند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی عنوان کرد: با توجه به این نکته که بیمه شرط عقل است باید ماشین، منزل و واحدهای تولیدی و غیره بیمه شوند که در کشور ما هم به دلایلی از جمله عدم فرهنگ‌سازی بیمه در جامعه در این راستا نواقصی وجود دارد که در استان مرکزی تقریبا بیش از 90 درصد دستگاه‌ها و ساختمان‌های دولتی بیمه هستند.

غیاثی بیان کرد: باید از تمام ظرفیت نمایندگی شرکت‌های بیمه استفاده کنیم که بعضی از مناطق روستایی به دلیل بافت فرسوده یا استفاده از مصالح کم مقاومت خطر بالایی دارد و در داخل شهر هم با توجه به کمک دستگاه‌هایی از جمله نظام مهندسی، شهرداری و غیره تقریبا ساختمان‌ها مقاوم‌تر هستند که امیدواریم خطر کمتر باشد.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال این موضوع هستیم تا با تعیین نرخ بیمه ضریب نفوذ بیمه در استان افزایش یابد که این کار مستلزم همکاری دستگاه‌های مربوطه و بیمه‌ها است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر