۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۴۳۸۱۴
تذکر به اعضای مجمع تشخیص؛
یاسر جبرائیلی کارشناس مسائل اقتصاد سیاسی در نامه‌ای به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، نکاتی درباره خطرات الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT را مطرح کرد.
به گزارش پایداری ملی،سید یاسر جبرائیلی کارشناس مسائل اقتصاد سیاسی در نامه‌ای به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از آن‌ها خواسته تا توجه بیشتری نسبت به بررسی لوایح الحاق ایران به کنوانسیو‌ن مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مقابله با تأمین مالی جرائم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) داشته باشند.

متن نامه جبرائیلی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

سلام علیکم

مستحضر هستید که دو لایحه‌ای که ناظر به الحاق ج. ا. ایران به دو کنوانسیون پالرمو و (CFT) است و اینک برای تصمیم‌گیری در محضر شماست، بخشی از تعهدات ۴۱ بندی دولت آقای روحانی در برنامه اقدام (Action Plan) سال ۲۰۱۶ است. بخش اعظم این تعهدات از سوی خودِ دولت اجرایی شده، اما نه تنها در وضعیت ایران در FATF تغییری ایجاد نشده، بلکه به شهادت اسنادی که منتشر شده و حتما در اختیار شما نیز قرار دارد، تحریم‌های آمریکایی را به داخل مرز‌های کشور امتداد داده است.

مسئله اصلی ما با FATF و کنوانسیون‌های تکلیفی آن، ایجاد یک زیرساخت حقوقی و ساز و کار اجرایی برای خودتحریمی است و آنگونه که از ظواهر امر پیداست، دولت آقای روحانی نیز با اِعمال تحریم‌های آمریکا در داخل خاک ایران هیچ مشکلی ندارد و بلکه این مسئله، وسیله‌ای است که آرزوی علنی شده رئیس اسبق مجمع تشخیص، یعنی حذف سیستم دفاعی و امنیتی کشور در دوره دوم آقای روحانی، تحقق یابد.

این نیت اگر خائنانه نباشد، نتیجه آن که عبارتست از ایجاد زمینه برای حمله نظامی دشمن، حتما خائنانه است.

منتقدان از دولت آقای روحانی تضمین خواستند که اگر به راستی به دنبال خودتحریمی نیست، تضمین‌های لازم را برای پیشگیری از خودتحریمی ارائه کند. راه این تضمین نیز ساده بود:

جرم‌انگاری "اجتناب از همکاری با تحریم‌شدگان آمریکا"، "ارائه اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی و حقوقی به خارج از کشور" و "معاضدت قضایی در پرونده‌هایی که بر خلاف تعریف ایران از تروریسم گشوده می‌شود". دولت محترم حاضر به ارائه این تضمین‌ها نشد تا نشان دهد این فجایع در کشور اتفاق خواهد افتاد و دولت به آن رضایت داده است، اگر عامدانه به دنبال آن نباشد.

مصلحت نظام، چنانکه در ادبیات امامین انقلاب اسلامی است، پرهیز از هضم جمهوری اسلامی در نظم ظالمانه غربی است، نه شرایط امروز کشور مانند دهه ۶۰ است و نه نظام بین‌الملل مانند دوران جنگ تحمیلی وفق مراد سلطه‌جویان است. جمهوری اسلامی به مراتب قدرتمندتر از آن دوران شده و نظم غربی در ضعیف‌ترین دوره خود قرار دارد. در عصری که شرق و غرب عالم همه توان خود را به میدان آوردند تا جمهوری اسلامی را از میان بردارند، همت‌ها و باکری‌ها و خرازی‌ها و بابایی‌ها خون دادند و در مقابل همه عالم ایستادند و پوزه مستکبران عالم را به خاک مالیدند و قدرت و عظمت امروز ایران، حاصل آن جانفشانی‌هاست.

امروز، شرق ایدئولوژیک فرو پاشیده و غرب نحیف و ناتوان شده است. روا نیست ایرانی که در چنان عصری ایستاد و کمر خم نکرد، در چنین دوره‌ای تسلیم این نظم شود. روا نیست آنچه که زیر بارش خمپاره‌ها به دست آمده، روی صندلی‌های گرم و نرم مجمع تشخیص از دست برود. نگاه امروز همت و باکری و خرازی و بابایی، به دستان شماست که به نشانه تسلیم بالا می‌رود و این لوایح را تائید می‌کند یا خیر.

مقاومت بی‌هزینه نیست، اما چه زیبا فرمود: آن حکیم انقلاب که هزینه سازش بیشتر است. محکم بایستید و مسئولیت ایستادگی را به جان بخرید و از لومه لائم نهراسید که پیروزی با مقاومت است.

برادر کوچک شما

سید یاسر جبرائیلی


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر