۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰
کد خبر: ۴۰۶۸۳
سردار جلالی در دیدار با آیت الله سعیدی:
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به مزایای نسبی فنّاوری، گفت: فناوری و فضای سایبری در کنار مزایایی که دارد نه‌ تنها ساختارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را عوض کرده، بلکه حوزه‌های حکومتی و نظامی جوامع انسانی را تغییر داده که لازم است ساختارهای بومی خودمان را بر آن منطبق کنیم.

به گزارش خبرنگار پایداری ملی، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، صبح امروز در دیدار با آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با کارکنان سازمان پدافند غیرعامل کشور، اظهار داشت: مسئله‌ای که محضر رهبری معظم انقلاب مطرح شد و ایشان نیز بر آن تأکید فرمودند توجه به این نکته بود که تهدیدات خارجی به لحاظ ماهیتی تغییر پیدا کرده‌ و با حوزه‌های فناورانه ترکیب‌ شده‌اند.

وی افزود: به‌طورکلی فناوری و فضای سایبری به‌طور خاص، در دو بعد امنیتی و ارزشی برای ما تهدیدی جدی به‌حساب می­ آید، ترکیب شدن حیطه تهدیدات با فنّاوری که در ذاتش سلطه گری و میل به اشراف وجود دارد، با ایجاد امکان اشراف اطلاعاتی بر نظام اسلامی­، به دنبال مدیریت جهان است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به مزایای نسبی فنّاوری در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای، گفت: فناوری و فضای سایبری در کنار مزایایی که دارد نه‌ تنها ساختارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را عوض کرده، بلکه حوزه‌های حکومتی و نظامی جوامع انسانی را تغییر داده که لازم است ساختارهای بومی خودمان را بر آن منطبق کنیم.

وی با بیان اینکه معماری جدید جهان بر اساس اثرپذیری از فضای سایبری، در حال شکل‌گیری است، ادامه داد: حضور فراگیر شبکه‌های اجتماعی در نهادهای مختلف اجتماعی، به علت ماهیت «دولت گریز» که دارند و اینکه امکان کنترل دولت بر آن‌ها دشوار است ما را با خطر استحاله در جامعه جهانی و تغییر ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی‌مان روبه‌رو می ­کند.

رییس سازمان پدافند غیر عامل افزود: استفاده هوشمندانه و حفظ مبانی نظام اسلامی شرط بهره‌مندی از فناوری‌های نوین است و باید در برابر توطئه‌ها و تهدیدات هوشیار باشیم و از انقلاب اسلامی به خوبی دفاع کنیم.

سردار جلالی با تأکید بر این‌که معماری جدید جمهوری اسلامی باید بر مبنای تفکرات اصیل نظام اسلامی بازآرایی شود، گفت: آرایش تکنولوژی باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند فنّاوری را در خدمت ارزش‌هایمان بگیرید. از سویی تن دادن به فنّاوری، خطر تغییر نرم ماهیت جمهوری اسلامی را دارد و از سویی دیگر، نمی­توان جلوی بسط فنّاوری و جبر تاریخی ایستاد. بر این اساس باید چارچوبی ارائه شود که توضیح دهد چگونه می ­توان علیرغم حفظ فنّاوری، چارچوب‌های نظام اسلامی را نیز بر آن منطبق کرد.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل بر هویت دفع تهدیدات استوار است، گفت: باید رویکرد سنتی‌ در مواجهه با تهدیدات را کنار بگذارد. باید توجه داشت نوع تهدیدات عوض‌شده است و در این امر، همه دستگاه ها و سازمان ها باید اطلاعات و مهارت خود را به‌روز کنند و دولت نیز باید همکاری‌های لازم را انجام دهد.

سردار جلالی به تقابل آمریکا با انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: در استراتژی جدید دشمنان علیه ایران اسلامی، بستر و میدان تقابل مردم هستند، حوزه‌ی رویارویی، اقتصاد و ابزار این جنگ، رسانه و شبکه‌های اجتماعی است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پایان بابیان اینکه رهبری اصول اساسی استراتژی مقابله با این نبرد عظیم را تبیین فرموده‌اند، گفت: مشی سیاسی و فرهنگی رهبری معظم انقلاب در پدافند غیرعامل کشور این است که جنگ نمی ­شود و مذاکره نیز نخواهیم کرد و تنها به مقاومت خواهیم پرداخت که راه اصلی همین مقاومت است و اختیارات لازم جهت آن به دولت و رئیس قوا تفویض شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر