به گزارش خبرنگار پایداری ملی،دبیر شورای پدافند غیرعامل استان گیلان گفت: ایجاد ساختار آموزشی برای شرکتهای دانش بنیان با همکاری ادارهکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان و پارک علم و فناوری در تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه همه جانبه کشور برای گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی شرکتهای دانشبنیان امری مهم است.
به گزارش ایلنا از رشت، علی باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان با امیر محمدپور دبیر شورای پدافند غیرعامل گیلان دیدار کرد.
دبیر شورای پدافند غیرعامل استان گیلان بیان کرد: اگر امروز می خواهیم کشورمان در زمینه تهدیدات جدید، مصون باشد باید تکیه بر دانش بومی کنیم و توجه به این بخش با توجه به تهدیدات جدید بسیار ضروری بنظر می رسد.
محمدپور با اشاره به وابسته شدن کشور به فناوریهای جدید و تهدیدات این حوزه افزود: جمهوری اسلامی بهشدت در حال وابستهشدن به فناوریهای جدید نظیر موضوع فضای مجازی و سامانههای کنترل صنعتی است از این رو باید شدت تهدیدات و آسیب پذیری را در این حوزه کاهش و به سمت بومی سازی حرکت کنیم.دبیر شورای پدافند غیرعامل استان با اشاره به هدف پدافند غیرعامل اذعان داشت: کاهش آسیبپذیری مردم در همه حوزهها نظیر جان، سرمایه، انرژی، بهداشت و درمان با استفاده از ظرفیتهای موجود علمی و تخصصی است.
محمدپور با تاکید بر مقابله با تحریمها تصریح کرد: باید بتوانیم نسبت به تحریم مقابله و خودمان را قوی کنیم و بهگونهای عمل کنیم که از دانش بومی برای رفع مشکلات استفاده شود.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استان گیلان با تاکید بر همکاری پارک علم و فناوری گیلان و اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان اظهار کرد: ایجاد ساختار آموزشی برای شرکتهای دانشبنیان با همکاری ادارهکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان و پارک علم و فناوری در تحقق اهداف سند چشمانداز توسعه همه جانبه کشور برای گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی شرکت های دانش بنیان امری مهم است.
دبیر شورای پدافند غیرعامل استان خاطرنشان کرد: با همکاری دو مجموعه و مطابق دستورالعملها با دستور کار قرار دادن بازدید دبیران کارگروه های تخصصی پدافند غیرعامل استان از توانمندی شرکتهای دانشبنیان استان میتوان این ظرفیتها را به سمت مصونسازی استان و استفاده از زیرساختها و هدایت آنها در ارتباط با اهداف نوآوری دستاوردهای پژوهشی در حوزه پدافند غیرعامل استفاده کرد.
در ادامه رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه هدف اصلی پارک علم و فناوری افزایش ثروت جامعه از طریق تشویق و ارتقاء فرهنگ نوآوری است، اظهار کرد: افزایش توان رقابت در میان شرکت ها و مؤسسات متکی بر علم و دانش است و برای دستیابی به این هدف،پارک علم و فناوری با ایجاد انگیزش و مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاهها، مراکز پژوهش و توسعه، شرکتهای خصوصی و بازار، ایجاد و رشد شرکت های متکی بر نوآوری را از طریق مراکز رشد و فرایندهای زایشی را تسهیل میکند.
باستی با اشاره به فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان در بستر پارک علم و فناوری بیان کرد: امروزه پارکهای علمی، تحقیقاتی و فناوری نقش بسیار عمدهای در پیشبرد اقتصاد جهان ایفا میکنند، همچنین پارکهای علم و فناوری علاوه بر امکان فعالیت شرکتهای کوچک و متوسط دانش محور و کارآفرین در یک محیط اقتصادی، بستر لازم را برای انتقال و توسعه فناوری، تولید با ارزش افزوده بالا، جذب سرمایهگذاری و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای مختلف را فراهم می کند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با تاکید بر ضرورت پدافند غیرعامل اذعان داشت: اگر در فناوری عقب باشیم قطعاً آسیبپذیری ما بیشتر میشود و باید این نکته در نظر گرفته شود که بزرگترین آسیبپذیری ما نخبگان ما هستند.
باستی با اشاره به اهمیت همکاری دو مجموعه ادارهکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان و پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای علمی و ایجاد ساختار آموزشی پدافند غیرعامل به جهت ارتقا سطح علمی شرکتهای دانشبنیان در راستای حفظ امنیت در توسعه فناوری های نوین روز دنیا برای هر دو مجموعه حائز اهمیت است.