وی با بیان ضرورت وجود تصفیهخانههای کامل در استان قم افزود: شبکه دوم آبرسانی قم امکان تأمین 6هزار مترمکعب آب شیرین را داراست که با استفاده از چاههای آبشور و تصفیهخانهها توانایی تهیه نیمی از آب شرب قم را داریم و استان قم در سال آینده هیچ محدودیتی در زمینهٔ تسویه و تأمین آب نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه سرانه ذخیره آب قم مناسب است، ادامه داد: قم جزو یکی از بهترین استانها در زمینهٔ آب بدون درآمد است که نسبت به دو سال گذشته 2درصد کاهش پیداکرده و باید فعالیت آب و فاضلاب استان قم در این زمینه افزایش پیدا کند.
صادق پور تصریح کرد: تولید آب استان قم 16 میلیون مترمکعب در ثانیه است و سرانه مصرف هم برای هر نفر 160 لیتر بر ثانیه است که از این نظر استان قم سرانه مصرف بالایی دارد و با توجه به وضعیت نامناسب کمآبی کشور این سرانه مصرف باید به 80 لیتر مترمکعب برسد.
وی با اشاره به حمایتهای وزارت نیرو در سال گذشته افزود: ازجمله اقدامات سال گذشته اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی، تعویض لولههای آبرسانی مرغوب برای افزایش عمر لولهها تا دهها سال، اجرای لولههای ضدزلزله از حالا تا آینده، پروژه آب فاضلاب مسکن مهر، کاهش هدر رفت آب و تجهیز چاهها بوده که امیدواریم تا سال 98 مشکلات آب و فاضلاب استان را مرتفع کنیم و موجب رضایتمندی مردم شویم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اهمیت تولید انرژی تجدیدپذیر در استان قم ادامه داد: امیدواریم تا آینده نزدیک برای سهولت و دقت در کنتورخوانی قصد داریم که در همان محل چاپ قبض صورت بگیرد و همچنین برای مسئله پدافند غیرعامل تمام چاهها، لولهها و ماشینآلات تجهیز شده و اگر مثلاً تا یک هفته برق شهر قطع باشد در تأمین برق تجهیزات مشکلی نداشته باشیم.