۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۳۷۰۴۳
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه ایران در آستانه پیوستن به اتحادیه گمرکی اوراسیا است،گفت: روسیه ممنوعیتی از لحاظ انتقال پول، کشتی رانی و بیمه‌ محموله های تجاری در تجارت با ایران در زمان تحریم ندارد.
به گزارش پایداری ملی، کاوه زرگران نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه اظهار کرد: بعد از ورود به تحریمهای آمریکا علیه کشورمان، این مشتریان اصلی نفت ایران هستند که می توانند عاملی باشند که این تحریمها تاثیرگذار باشد یا نه.

وی با بیان اینکه چین، هند، روسیه، ترکیه و کره کشورهایی هستند که بیشترین خرید نفت از ایران را دارند، افزود: اینکه این کشورها بخواهند نفتشان را از ایران خریداری کنند یا نه و پول نفت خود را به چه صورتی با ایران تسویه کنند، در زمان تحریم های آمریکا علیه ایران، اثر گذار است.

 نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه  ادامه داد: ترکیه و روسیه تا به امروز خیلی شفاف اعلام کرده اند که از مواضع ایران حمایت و اعلام  کرده اند که تنها از تحریم هایی که سازمان ملل علیه کشوری وضع کند حمایت می کنند و از تحریمهای یک کشور علیه دیگر کشورها حمایت نمی‌کنند.

بنابراین گزارش، چین نیز به تازگی اعلام کرده است که حاضر به پیروی از آمریکا برای تحریم علیه ایران نیست و هند میزان واردات نفت خود از ایران در آستانه تحریم ها 85 درصد افزایش داده و رکودی جدید از خود به جای گذاشته است.

وی تصریح کرد: این نشان می دهد که این کشور ها علاوه بر رعایت پرتوکول ها، روابط سیاسی دوستانه با ایران دارند؛ اگر این روند باقی بماند، درباره تامین کالاهای اساسی وضعیت خوبی خواهیم داشت زیرا روسیه کشوری است که در اغلب مواردی که ما نیاز به واردات داریم می تواند جایگزین مناسبی دیگر کشور ها باشد واز لحاظ ممنوعیت انتقال پول، کشتی رانی، بیمه ممنوعیتی ندارد.

ایران در آستانه پیوستن به اتحادیه گمرکی کشورهای آسیای میانه

 نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه درباره الحاق ایران به اتحادیه گمرکی کشور های آسیای میانه (اوراسیا)، گفت: برخی از  صادرکنندگان کالاهای صادراتی ایران در حال حاضر برای اینکه تعرفه گمرکی کمتری برای صادرات به روسیه بپردازند با صادرات محصول خود به آذربایجان و ترکمنستان، از این کشورها برای صادرات مجدد به روسیه  استفاده می‌کنند تا هزینه گمرکی کمتری بپردازند.

وی با بیان اینکه مقدمات الحاق ایران به اتحادیه گمرکی کشورهای آسیای میانه فراهم شده است،  افزود: تحقق این امر باعث افزایش صادرات ما می شود اما در حال حاضر به سر تعرفه گندم اختلاف وجود دارد.

وی تصریح کرد:به خاطر فضای سیاسی امروز لازم است که دولت مردان کشور در پیوشتن ایران به اتحادیه گمرکی کشور های آسیای میانه تسریع کنند، این موضوع باعث می شود بخش خصوصی روسیه نیز برای تجارت با ایران تمایل بیشتری داشته باشد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه تجار دو کشور ایران و روسیه از گذشته روابط نزدیکی با یکدیگر داشته‌اند، گفت:  همسایگان شمالی ما از سالها قبل با ایرانیان داد و ستدکرده اند و میزان تجارت این دو کشور نیز در سالهای اخیر افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه به خاطر تحریم های ایران و ورسیه در اداوار مختلف، بسیاری از  روابط تجاری دو کشور به شکل رسمی ثبت نشده  است،  افزود: میزان تجارت دو کشور با در نظر گرفتن  تجارت غیر رسمی بیشتر از آمار ثبت شده موجود است  و  در مواردی تجارت دوکشور به نام  کشورهای واسطه‌ای و ثالثی مانند سوئیس ثبت شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر