۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۳۶۲۲۳
شهردار منطقه۲۲ گفت: تا آخر امسال در ۱۲ محله منطقه ۲۲ سندهای مدیریت کاهش خطرپذیری بلایا تهیه می‌شود. با تهیه شدن این اسناد، هر محله وظایف و تکالیف خود را در زمان وقوع حادثه می‌دانند و باعث تسریع در انجام وظایفشان می شود.

به گزارش پایداری ملی، در نشستی که با حضور علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲، رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه۲۲، مدیر بحران شرکت آب و فاضلاب منطقه۳ تهران، رئیس حلال احمر منطقه، رئیس اورژانس منطقه، مدیران ایستگاه‌های آتش‌نشانی منطقه۲۲ و مدیران کلانتری‌های منطقه برگزار شد، فعالیت ها و تدوین استرانژی های مدیریت بحران منطقه۲۲ مورد بررسی قرار گرفت.

تهیه سند مدیریت کاهش خطرپذیری بلایا در محلات

 در این نشست شهردار منطقه ۲۲، در رابطه با اقدامات وفعالیتهای مدیریت بحران صورت گرفته در منطقه توضیحاتی ارائه داد و گفت: منطقه ۲۲ دارای بافت فرسوده نیست و بافت‌های نا ایمن سطح منطقه شناسایی شده و در حال ایمن سازی آنها هستیم.

 نوذرپور با اشاره به سند‌های بالادستی موجود در سیستم مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای انجام هر چه بهتر وظایفمان در مدیریت بحران، آشنایی از قوانین و مقررات اسناد بالا دستی برای مدیران و کارشناسان مدیریت بحران منطقه ضروری است.

 وی به اولین سند سیاست های کلی نظام در مورد حوادث غیر مترقبه و سوانح طبیعی اشاره کرد و ادامه داد: طبق این سند بافت فرسوده کشور باید در طی دو برنامه چهارم و پنجم توسعه تمامی بافت های فرسوده ایمن شوند.اما تا کنون در کل شهر کشور فقط ۱۵درصد از این بافتهای فرسوده ایمن سازی شده اند.شهردار منطقه۲۲ با بیان اینکه مدیریت شهری جدید با اراده جدی در حال حل مشکلات مدیریت بحران شهر تهران است گفت: در منطقه ۲۲ بافت فرسوده ای وجود ندارد اما در حال بررسی و شناسایی فضاهای نا ایمن هستیم و ایمن خواهند شد.

تهیه سند مدیریت کاهش خطرپذیری بلایا در محلات

 نوذرپور با اشاره به بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها که مدیریت شهری را مکلف به تصمیم گیری و اقدام عملی نسبت به حوادث طبیعی و انسانی دانسته گفت: شهر تهران تنها شهری است که قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران را دارد و از این رو باید بسیار توانمند در دانش و اقدام نسبت به سایر شهر ها عمل کند باشد.

 وی بیان اینکه تا آخر امسال در ۱۲ محله منطقه ۲۲ سندهای مدیریت کاهش خطرپذیری بلایا تهیه می‌شود ادامه داد: با تهیه شدن این اسناد، هر محله وظایف و تکالیف خود را در زمان وقوع حادثه می‌دانند و باعث تسریع در انجام وظایفشان می شود.

 شهردار منطقه۲۲ با اشاره به اینکه منطقه ۲۲ پناه گاهی امن برای شهر تهران در زمان وقوع حوادث است گفت: منطقه ۲۲ با دارا بودن استانداردهای زیست محیطی و فضای سبز گسترده پناهگاه فرامنطقه ای برای شهر تهران محسوب می شود.

 نوذرپور در پایان با بیان اینکه مهمترین موضوع در مدیریت بحران آموزش است گفت: با ایجاد اولین پارک ایمنی شهر تهران در منطقه،۲۲ کمک شایانی به آموزش شهروندان در شهر تهران برای مقابله با حوادث می شود.

 در ادامه این نشست مهندس روزبهانی سرپرست معاونت آمادگی، مقابله و پدافند غیر عامل سازمان مدیریت بحران شهر تهران با قدردانی از زحمات و اقدامات ستاد مدیریت بحران منطقه۲۲ گفت: سازمان مدیریت بحران شهر تهران با استفاده از اساتید دانشگاه های کل کشور در حال تهیه "طرح جامع مدیریت بحران شهر تهران" است.

 روزبهانی شناسای خطرات و ریسک‌ها را در مقابله با حوادث از اولویت ها دانست و افزود: با تهیه نقشه خطر پذیری، محدوده توان عملیاتی خود را در زمان وقوع حوادث بشناسیم و بعد از آن به برنامه‌ریری برای مقابله با بحران بپردازیم.

 وی در پایان با اشاره به اینکه اولین نیاز مدیریت بحران در زمان حوادث، ارتباطات است گفت: در حال حاضر سه دستگاه نوین ارتباطی قوی و با پوشش آنتن‌دهی خوب در تهران داریم و جای نگرانی نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر