۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵
کد خبر: ۳۵۰۴۹
معاون سیاسی استاندار کرمان:
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه امنیت غذایی موضوعی مهم و پیش درآمد سلامت است گفت: زمانی در زمینه امنیت غذایی اقدام انجام می دهیم در حقیقت اقدامات پیشگیرانه انجام می دهیم و هزینه این اقدامات از هزینه های درمان کمتر است.

به گزارش خبرنگار پایداری ملی، حمید ملانوری روز سه شنبه در نشست بررسی سند امنیت غذایی استان کرمان افزود: بر اساس فضای فعلی و تهدیدات بیوتروریسم باید نظارت ها بویژه در مراکز عرضه سموم جدی تر صورت گیرد.

توجه به امنیت غذایی پیشگیری سلامت محور است

وی با بیان اینکه کرمان استانی به معنای واقعی تولید کننده است ادامه داد: یکسری از تولیدات استان کرمان، نیازهای سایر استان ها و کشورها را نیز تامین می کند.

وی بیان کرد: کرمان در کنار تولیداتی که دارد، یکی از استان های بحرانی در حوزه منابع آبی است و از مجموع آب های استحصالی پنج درصد صرف بهداشت و آشامیدنی شده و ما بقی در سایر بخش ها از جمله کشاورزی، صنعت و خدمات صرف می شود.

وی گفت: اشکالات بسیاری از کشتارگاه های صنعتی دام و طیور استان کرمان در سال های اخیر رفع شده و مشکلات سایر واحدها نیز باید با ورود و کمک بخش خصوصی بر طرف شود.

وی افزود: ضمن آنکه به تمامی اسناد تدوین شده در حوزه سلامت تاکید می کنم، نیاز است بر مراکز عرضه سموم توجه ویژه ای شود.

معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: کشتارگاه های فاقد پیش سردکن نیز باید هر چه سریعتر نسبت به تجهیز واحد خود اقدام کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان نیز گفت: کار تدوین سند امنیت غذایی استان بر مبنای تاکیدات استاندار کرمان در سال 92 آغاز و در سال 94 نهایی شده است و در این راستا اسناد بالادستی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

زهرا موسی پور افزود: تولید نان سالم، تامین و ارتقای کیفیت آب آشامیدنی، نظارت بر تولید گوشت قرمز، گوشت طیور و شیر خام، کاهش سموم و آلایندگی زیست محیطی، ارتقای بهداشت محیط مراکز عرضه و کاهش آلودگی های میکروبی و انگلی سبزی و صیفی جات از جمله مواردی است که در تدوین سند امنیت غذایی استان کرمان مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: تهیه اسناد امنیت غذایی در شهرستان های استان کرمان نیز بصورت جدی دنبال شده است.

وی با تاکید بر اینکه استان کرمان در تدوین سند امنیت غذایی به استانی الگو تبدیل شده است گفت: نیاز داریم که اسناد استان نیز بصورت مرتب مورد ارزیابی قرار گرفته و مشکلات احتمالی آنها رفع شود.

مدیرکل غله استان کرمان نیز با بیان اینکه با اجرای سند امنیت غذایی استان کرمان، کیفیت گندم تولیدی رشد بسیار بالایی داشته است گفت: از زمان اجرای این سند، در حوزه حمل و نقل گندم و آرد نیز نظارت بیشتری مد نظر قرار گرفته است.

مجید بیگلری افزود: افتتاح سیلوی سیرجان و نیز افتتاح سیلوهای بخش خصوصی نیز در راستای اجرای سند امنیت غذایی استان کرمان انجام شده است.

وی بیان کرد: حذف افزودنی های غیرمجاز در نان نیز در راستای اجرای سند امنیت غذایی انجام شده و در حال حاضر استفاده از این افزودنی ها در استان به صفر رسیده است.

وی ادامه داد: نرخ نان طی چهار سال بدون تغییر بوده که موجب بروز مشکلاتی برای نانوایان شده است.

مدیرعامل آب منطقه ای استان کرمان نیز با اشاره به اینکه بحث آب در کشور و استان کرمان وضعیت ویژه ای دارد، گفت: اوضاع و احوال آب در استان کرمان خوب نیست.

محمد علیزاده افزود: مدیریت در آب مدیریت بحرانی است و در بحران نیز باید تصمیمات کوتاه مدت گرفته شود و در این زمینه باید کار زیادی صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر