۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹
کد خبر: ۳۱۷۹۵
نماینده امور بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
پنجمین نشست کارگروه تخصصی انرژی و آب با حضور عبدالی نماینده امور بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استان های گیلان و اردبیل ، بلبل آبادی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان، مرادی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری گیلان و جمعی از مدیران عامل شرکتهای صنعت آب و برق و انرژی در سالن کنفرانس شرکت برگزار شد.
به گزارش پایداری ملی، پنجمین نشست کارگروه تخصصی انرژی و آب با حضور عبدالی نماینده امور بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استانهای گیلان و اردبیل ،  بلبل آبادی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان، مرادی  مدیر کل پدافند غیر عامل  استانداری گیلان و جمعی از مدیران عامل شرکتهای صنعت آب و برق و انرژی در سالن کنفرانس شرکت برگزار شد.

در این نشست عظیم بلبل آبادی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان به بیان عملکرد کارگروه تخصصی انرژی و آب پرداخت و گفت: حمایت از ایجاد و گسترش مولدهای مقیاس کوچک، انرژیهای تجدیدپذیر خورشیدی و بادی در سطح استان گیلان ، حمایت همه جانبه از پایداری تولید 2818 مگاوات برق در استان گیلان و تلاش برای افزایش قدرت منصوبه، ارتقای خدمت رسانی بی وقفه به مردم شریف استان گیلان با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژیهای روز دنیا در صنعت آب و برق، شناسایی و اولویت بندی نقاط آسیب پذیر صنعت آب و برق و نیز دستگاههای عضو کارگروه در برابر انواع تهدیدات احتمالی و احصا آنها به میزان 70 درصد و شناسایی و جمع آوری اطلاعات اماکن مهم و حیاتی استان در حوزه وظائف کارگروه برای تجهیز به برق اضطراری و تهیه بانک اطلاعاتی اماکن حساس دارای مولد برق اضطراری و اماکن فاقد مولد برق به میزان 70 درصد از مهمترین اقدامات و فعالیتهای کارگروه تخصصی انرژی و آب استان گیلان می باشد.

عبدالی ،نماینده امور بهینه سازی انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استانهای گیلان و اردبیل در این نشست گفت:در راستای بهینه سازی انرژی در استان، اولین اقدام مهم و اساسی تشکیل ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست استان گیلان است.

وی افزود: این ستاد دارای کمیته راهبری و فنی است که پیشنهاد می کنم کمیته راهبری زیر نظر استانداری گیلان باشد و سایر دستگاههای اجرایی نیز عضو این کمیته شوند. کمیته فنی این ستاد نیز می تواند متشکل از اعضای هیات مدیره دانشگاهها باشد.

وی ادامه داد: این ستاد می تواند معضلات استان را در حوزه انرژی و محیط زیست احصا کند و برای رفع آن شرکتهای دانش بنیان را از طریق بخش خصوصی تاسیس کند. از اعضای ستاد انتظار می رود مسائل و مشکلات دستگاه خود را به ستاد اعلام کنند و انتظار می رود ستاد این مشکلات را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انعکاس دهند.

همچنین مرادی  مدیر کل پدافند غیر عامل  استانداری گیلان در این نشست پیشنهاد داد که اعضای کارگروه تخصصی انرژی و آب استان گیلان به عنوان کمیته راهبری معرفی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر