دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با اشاره به تحولات سوریه، بر حفظ تمامیت ارضی کشورهای منطقه تأکید کرد و تجزیه منطقه را خطرناک خواند.
به گزارش پایداری ملی، حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در جریان سفر خود به لبنان با «نبیه بری» رئیس مجلس این کشور دیدار و گفتوگو کرد.
امیر عبداللهیان ضمن تبریک هم زمانی ایام آزادسازی منطقه عرسال از چنگ تروریسم تکفیری با سالگرد پیروزی لبنان در مقاومت ٣٣ روزه علیه تجاوز رژیم صهیونیستی در سال 2006، گفت: نقش «نبیه بری» و رهبران لبنانی در تکمیل فرایند سیاسی و توافق بر سر قانون انتخابات قابل تمجید بوده و نشانه درک صحیح و بصیرت رهبران لبنانی است.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با تجلیل از مقام شهدای مقاومت و مدافع حرم که سهم مهمی در امنیت لبنان و منطقه و امنیت جهانی دارند، افزود: مردم، ارتش و مقاومت در لبنان سه ضلع اصلی پیروزی علیه رژیم صهیونیستی و تروریسم تکفیری به شمار می روند و این وحدت عنصر مبارکی در لبنان محسوب می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه تهران به حمایت های مؤثر خود از محور مقاومت در مبارزه با تجاوزات رژیم صهیونیستی و مقابله با تروریسم ادامه می دهد، یادآور شد: روابط تهران و بیروت پایدار و رو به رشد بوده و آمادگی برای توسعه همه جانبه روابط وجود دارد.
امیر عبداللهیان نقش آمریکا در منطقه را غیرسازنده و مداخله گرانه خواند و تصریح کرد: برای کاخ سفید فقط امنیت تل آویو و استثمار سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشورهای منطقه اولویت دارد.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل همچنین با اشاره به تحولات سوریه، لبنان، لیبی و یمن بر حفظ تمامیت ارضی و وحدت ملی کشورهای منطقه تأکید کرد و تجزیه منطقه را خطرناک خواند.
رئیس مجلس لبنان: حوادث مسجدالاقصی نشاندهنده بیداری ملت فلسطین است
«نبیه بری» رئیس مجلس لبنان نیز با ابلاغ سلام برای مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران از حمایت های کشورمان از ملت، دولت و مجلس لبنان قدردانی و اضافه کرد: شرایط منطقه همچنان حساس بوده و پس از پیروزی های اخیر علیه تروریسم باید مراقب نقشه های دشمنان جهان اسلام بود و در سایه وحدت اسلامی صهیونیست ها و تروریست ها را بیش از پیش مأیوس ساخت.
وی همچنین حوادث مسجدالاقصی را نشان دهنده بیداری و هوشیاری مردم فلسطین خواند و بر اهمیت مقاومت علیه تجاوزات تل آویو تاکید کرد.
رئیس مجلس لبنان در پایان دیدگاه خود را درمورد برخی تحولات منطقه ای و بین المللی تبیین کرد و تداوم مشورت های پارلمانی و سیاسی دو کشور را ضروری دانست.